Inchirieri Spatii Industriale Predeal » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Industriale de Inchiriat in Predeal

Cautati Spatii Industriale de Inchiriat in Predeal? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii industriale de inchiriat in Predeal si preturi pornind de la 1800 €.

Spatii Industriale de Inchiriat Predeal » Spatii Industriale 3 camere Predeal » X41860

Spatiu Industrial cu 3 camere de Inchiriat in Predeal, zona Semicentrala. Spatiu Industrial Predeal, de Inchiriat, 3 camere, suprafata totala n/a, plus teren 2.700 mp. ID imobil - X41860.
Imobil: Spatiu Industrial cu 3 camere de Inchiriat in Predeal
Localitate: Predeal, zona Semicentrala
Specificatii: 3 camere, suprafata totala n/a, plus teren 2.700 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Spatiu Industrial de Inchiriat in Predeal, zona Semicentrala (Spatiu Industrial 3 camere Predeal). Spatiul industrial este format din mai multe corpuri structurate astfel: - Hala de productie avand o suprafata de 891 mp, este o constructie metalica termoizolata (import Franta), are deschiderea de 18 ml, incalzire centrala, echipata cu utilaje de prelucrarea a lemnului (demontabile).

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Industriale de Inchiriat in Predeal. Spatii Industriale de inchiriat in Predeal pornind de la 1800 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri spatii industriale Predeal. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii industriale de inchiriat in Predeal. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter