Inchirieri Spatii Industriale Cornu » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Industriale de Inchiriat in Cornu

Cautati Spatii Industriale de Inchiriat in Cornu? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii industriale de inchiriat in Cornu si preturi pornind de la 1200 €.

Spatii Industriale de Inchiriat Cornu » Spatii Industriale 1 camere Cornu » X41A7A

Spatiu Industrial cu 1 camere de Inchiriat in Cornu, zona Cornu de Jos. Spatiu Industrial in Cornu, de Inchiriat, 1 camere, suprafata totala 400 mp, plus teren 3.530 mp. ID imobil - X41A7A.
Imobil: Spatiu Industrial cu 1 camere de Inchiriat in Cornu
Localitate: Cornu, zona Cornu de Jos
Specificatii: 1 camere, suprafata totala 400 mp, plus teren 3.530 mp
Pret: 1.200 €
Spatiu Industrial de Inchiriat in Cornu, zona Cornu de Jos (Spatiu Industrial 1 camere Cornu). Spatiu industrial de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Cornu, sat Cornu de Jos. Spatiul dispune de hala avand suprafata construita de 400 mp, o deschidre libera 16 m x 25 m lungime, h streasina = 5.00 m, h coama = 7.00 m, structura metalica + pereti si acoperis panouri tristrat 50 mm Kontytherm, ferestre termopan 2x12mp, doua usi sectionale Gunther 4.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Industriale de Inchiriat in Cornu. Spatii Industriale de inchiriat in Cornu pornind de la 1200 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri spatii industriale Cornu. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii industriale de inchiriat in Cornu. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter