Inchirieri Spatii Industriale Campina » 2 Anunturi Imobiliare in Campina

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Industriale de Inchiriat in Campina

Cautati Spatii Industriale de Inchiriat in Campina? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii industriale de inchiriat in Campina si preturi pornind de la 500 €.

Spatii Industriale de Inchiriat Campina » Spatii Industriale 2 camere Campina » X41BC9

Spatiu Industrial cu 2 camere de Inchiriat in Campina, zona Peco Petrom/OMV. Spatiu Industrial Campina, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 98 mp. ID imobil - X41BC9.
Imobil: Spatiu Industrial cu 2 camere de Inchiriat in Campina
Localitate: Campina, zona Peco Petrom/OMV
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 98 mp
Pret: 500 €
»
Spatiu Industrial de Inchiriat in Campina, zona Peco Petrom/OMV (Spatiu Industrial 2 camere Campina). Hala de inchiriat, situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, avand suprafata construita de 97,88 mp si o suprafata utila de 80 mp, construita din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat. Compartimentare: - spatiu deschis, birou, grup sanitar.

Spatii Industriale de Inchiriat Campina » Spatii Industriale 1 camere Campina » X411C1

Spatiu Industrial cu 1 camere de Inchiriat in Campina, zona Semicentrala. Spatiu Industrial Campina, de Inchiriat, 1 camere, suprafata totala 1.636 mp, plus teren 5.764 mp. ID imobil - X411C1.
Imobil: Spatiu Industrial cu 1 camere de Inchiriat in Campina
Localitate: Campina, zona Semicentrala
Specificatii: 1 camere, suprafata totala 1.636 mp, plus teren 5.764 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Spatiu Industrial de Inchiriat in Campina, zona Semicentrala (Spatiu Industrial 1 camere Campina). Spatiu industrial de inchiriat, situat in zona semicentrala a Municipiului Campina, compus din teren in suprafata de 5764 mp, hala (atelier) in suprafata construita de 1636,4 mp. Ideal pentru atelier auto, spatiu de productie, etc. Spatiul beneficiaza de acces TIR-uri, curent trifazic, parcare betonata de aprox.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Industriale de Inchiriat in Campina. Spatii Industriale de inchiriat in Campina pornind de la 500 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri spatii industriale Campina. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii industriale de inchiriat in Campina. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter