Inchirieri Spatii Industriale Breaza » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Industriale de Inchiriat in Breaza

Cautati Spatii Industriale de Inchiriat in Breaza? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii industriale de inchiriat in Breaza si preturi pornind de la 1000 €.

Spatii Industriale de Inchiriat Breaza » Spatii Industriale 2 camere Breaza » X42F4

Spatiu Industrial cu 2 camere de Inchiriat in Breaza, zona Nistoresti. Spatiu Industrial in Breaza, de Inchiriat, 2 camere si suprafata de 330 mp, plus teren de 330 mp. ID imobil - X42F4.
Imobil: Spatiu Industrial cu 2 camere de Inchiriat in Breaza
Localitate: Breaza (zona Nistoresti)
Detalii: 2 camere si suprafata de 330 mp, plus teren de 330 mp
Pret: 1.000 €
Spatiu Industrial de Inchiriat in Breaza, zona Nistoresti (Spatiu Industrial 2 camere Breaza). Spatiu industrial de inchiriat situat in Cartierul Nistoresti, cu suprafata construita de 300 mp. Spatiu format din 2 hale de productie..

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Industriale de Inchiriat in Breaza. Spatii Industriale de inchiriat in Breaza pornind de la 1000 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri spatii industriale Breaza. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii industriale de inchiriat in Breaza. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter