Vanzari Spatii Comerciale Sinaia » 2 Anunturi Imobiliare in Sinaia

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Comerciale de Vanzare in Sinaia

Cautati Spatii Comerciale de Vanzare in Sinaia? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii comerciale de vanzare in Sinaia si preturi pornind de la 52000 €.

Spatii Comerciale de Vanzare Sinaia » Spatii Comerciale 1 camere Sinaia » X4103E

Spatiu Comercial cu 1 camere de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala. Spatiu Comercial in Sinaia, de Vanzare, 1 camere, suprafata totala 53 mp, plus teren 17 mp. ID imobil - X4103E.
Imobil: Spatiu Comercial cu 1 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Semicentrala
Specificatii: 1 camere, suprafata totala 53 mp, plus teren 17 mp
Pret: 52.000 €960 €/mp
Spatiu Comercial de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala (Spatiu Comercial 1 camere Sinaia). Spatiu Comercial de vanzare, situat in zona semicentrala a statiunii Sinaia, la parterul unui imobil (Complex rezidential) cu mai multe niveluri. Spatiul Comercial beneficiaza de finisaje moderne (Gresie & Faianta), el fiind amenajat initial pentru spalatorie, insa poate fi reamenajat si recompartimentat pentru desfasurarea oricarui alt domeniu de activitate.

Spatii Comerciale de Vanzare Sinaia » Spatii Comerciale 2 camere Sinaia » X4700

Spatiu Comercial cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Izvor. Spatiu Comercial in Sinaia, de Vanzare, 2 camere, suprafata totala 61 mp. ID imobil - X4700.
Imobil: Spatiu Comercial cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Izvor
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 61 mp
Pret: 62.000 €1.009 €/mp
Spatiu Comercial de Vanzare in Sinaia, zona Izvor (Spatiu Comercial 2 camere Sinaia). De vanzare spatiu comercial, situat in Sinaia, zona Izvor, cu suprafata utila de 50,84 mp. si suprafata construita de 61,46 mp., structurat astfel: Compartimentare: incapere principala (open space); grup sanitar; zona acces si tranzit; hol; magazie.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Comerciale de Vanzare in Sinaia. Spatii Comerciale de vanzare in Sinaia pornind de la 52000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari spatii comerciale Sinaia. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii comerciale de vanzare in Sinaia. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter