Vanzari Spatii Comerciale Predeal » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Comerciale de Vanzare in Predeal

Cautati Spatii Comerciale de Vanzare in Predeal? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii comerciale de vanzare in Predeal si preturi pornind de la 445000 €.

Spatii Comerciale de Vanzare Predeal » Spatii Comerciale 0 camere Predeal » X4177B

Spatiu Comercial cu 0 camere de Vanzare in Predeal, zona Centrala. Spatiu Comercial Predeal, de Vanzare, 0 camere, suprafata totala 743 mp, plus teren 3.024 mp. ID imobil - X4177B.
Imobil: Spatiu Comercial cu 0 camere de Vanzare in Predeal
Localitate: Predeal, zona Centrala
Specificatii: 0 camere, suprafata totala 743 mp, plus teren 3.024 mp
Pret: 445.000 €233 €/mp
»
Spatiu Comercial de Vanzare in Predeal, zona Centrala (Spatiu Comercial 0 camere Predeal). Spatiul se vinde in Predeal si are regimul de inaltime S+P+E si o suprafata de 743 mp. De asemenea, mai exista 2 anexe demolabile cu o suprafata de apr 200 mp. Terenul aferent este 3024 mp cu deschidere de aprox. 50 de metri la bulevard..

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Comerciale de Vanzare in Predeal. Spatii Comerciale de vanzare in Predeal pornind de la 445000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari spatii comerciale Predeal. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii comerciale de vanzare in Predeal. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter