Vanzari Spatii Comerciale Busteni » 2 Anunturi Imobiliare in Busteni

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Comerciale de Vanzare in Busteni

Cautati Spatii Comerciale de Vanzare in Busteni? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii comerciale de vanzare in Busteni si preturi pornind de la 45000 €.

Spatii Comerciale de Vanzare Busteni » Spatii Comerciale 2 camere Busteni » X41BBF

Spatiu Comercial cu 2 camere de Vanzare in Busteni, zona Zamora. Spatiu Comercial in Busteni, de Vanzare, 2 camere, suprafata totala 100 mp. ID imobil - X41BBF.
Imobil: Spatiu Comercial cu 2 camere de Vanzare in Busteni
Localitate: Busteni, zona Zamora
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 100 mp
Pret: 80.000 €800 €/mp
Spatiu Comercial de Vanzare in Busteni, zona Zamora (Spatiu Comercial 2 camere Busteni). Spatiu tip restaurant de vanzare in Busteni, zona Zamora. Imobilul este pozitionat la parterul unei cladiri si beneficiaza de o suprafata construita de aprox. 100 mp. Compartimentare: bucatarie, sala de mese, 2 (doua) grupuri sanitare si camera tehnica.

Spatii Comerciale de Vanzare Busteni » Spatii Comerciale 2 camere Busteni » X4C94

Spatiu Comercial cu 2 camere de Vanzare in Busteni, zona Ultracentrala. Spatiu Comercial in Busteni, de Vanzare, 2 camere, suprafata totala 136 mp, plus teren 136 mp. ID imobil - X4C94.
Imobil: Spatiu Comercial cu 2 camere de Vanzare in Busteni
Localitate: Busteni, zona Ultracentrala
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 136 mp, plus teren 136 mp
Pret: 45.000 €181 €/mp
Spatiu Comercial de Vanzare in Busteni, zona Ultracentrala (Spatiu Comercial 2 camere Busteni). Spatiu comercial, situat in Busteni, zona Centrala, cu suprafata utila totala de 136 mp, format din 2 (doua) corpuri de cladire, structurate fiecare astfel: - incapere principala (open space) - grup sanitar - zona acces si tranzit Spatiul comercial beneficiaza de urmatoarele utilitati: - retea de canalizare, - retea de alimentare cu apa, - retea de alimentare curent electric, - retea de alimentare cu gaz, - centrala termica proprie.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Comerciale de Vanzare in Busteni. Spatii Comerciale de vanzare in Busteni pornind de la 45000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari spatii comerciale Busteni. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii comerciale de vanzare in Busteni. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter