Vanzari Spatii Comerciale Busteni » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Comerciale de Vanzare in Busteni

Cautati Spatii Comerciale de Vanzare in Busteni? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii comerciale de vanzare in Busteni si preturi pornind de la 80000 €.

Spatii Comerciale de Vanzare Busteni » Spatii Comerciale 2 camere Busteni » X41BBF

Spatiu Comercial cu 2 camere de Vanzare in Busteni, zona Zamora. Spatiu Comercial in Busteni, de Vanzare, 2 camere si suprafata de 100 mp. ID imobil - X41BBF.
Imobil: Spatiu Comercial cu 2 camere de Vanzare in Busteni
Localitate: Busteni (zona Zamora)
Detalii: 2 camere si suprafata de 100 mp
Pret: 80.000 € — 800 €/mp
Spatiu Comercial de Vanzare in Busteni, zona Zamora (Spatiu Comercial 2 camere Busteni). Spatiu tip restaurant de vanzare in Busteni, zona Zamora. Imobilul este pozitionat la parterul unei cladiri si beneficiaza de o suprafata construita de aprox. 100 mp. Compartimentare: bucatarie, sala de mese, 2 (doua) grupuri sanitare si camera tehnica.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Comerciale de Vanzare in Busteni. Spatii Comerciale de vanzare in Busteni pornind de la 80000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari spatii comerciale Busteni. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii comerciale de vanzare in Busteni. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter