Inchirieri Spatii Comerciale Predeal » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Comerciale de Inchiriat in Predeal

Cautati Spatii Comerciale de Inchiriat in Predeal? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii comerciale de inchiriat in Predeal si preturi pornind de la 1200 €.

Spatii Comerciale de Inchiriat Predeal » Spatii Comerciale 3 camere Predeal » X41979

Spatiu Comercial cu 3 camere de Inchiriat in Predeal, zona Ultracentrala. Spatiu Comercial in Predeal, de Inchiriat, 3 camere, suprafata totala n/a, plus teren 600 mp. ID imobil - X41979.
Imobil: Spatiu Comercial cu 3 camere de Inchiriat in Predeal
Localitate: Predeal, zona Ultracentrala
Specificatii: 3 camere, suprafata totala n/a, plus teren 600 mp
Pret: 1.200 €
Spatiu Comercial de Inchiriat in Predeal, zona Ultracentrala (Spatiu Comercial 3 camere Predeal). De vanzare, spatiu comercial ultracentral in Predeal, pozitionat la km 0 al orasului, intr-o zona foarte populata, circulata, cu multe magazine, banci, institutii publice, foarte aproape de gara!!! In spatele cladirii este o curte de apoximativ 600 m, cu intrare auto prin spate, cu posibilitate de parcare si aprovizionare marfuri.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Comerciale de Inchiriat in Predeal. Spatii Comerciale de inchiriat in Predeal pornind de la 1200 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri spatii comerciale Predeal. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii comerciale de inchiriat in Predeal. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter