Inchirieri Spatii Comerciale Comarnic » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Comerciale de Inchiriat in Comarnic

Cautati Spatii Comerciale de Inchiriat in Comarnic? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii comerciale de inchiriat in Comarnic si preturi pornind de la 600 €.

Spatii Comerciale de Inchiriat Comarnic » Spatii Comerciale 2 camere Comarnic » X4B9D

Spatiu Comercial cu 2 camere de Inchiriat in Comarnic, zona Centrala. Spatiu Comercial in Comarnic, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 131 mp. ID imobil - X4B9D.
Imobil: Spatiu Comercial cu 2 camere de Inchiriat in Comarnic
Localitate: Comarnic, zona Centrala
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 131 mp
Pret: INCHIRIAT
Spatiu Comercial de Inchiriat in Comarnic, zona Centrala (Spatiu Comercial 2 camere Comarnic). Spatiu comercial de inchiriat, zona centrala, cu vad comercial, situat in Comarnic. Ideal pentru sediu de firma, birouri, farmacie, banca..

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Comerciale de Inchiriat in Comarnic. Spatii Comerciale de inchiriat in Comarnic pornind de la 600 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri spatii comerciale Comarnic. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii comerciale de inchiriat in Comarnic. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter