Inchirieri Spatii Comerciale Comarnic » 4 Anunturi Imobiliare in Comarnic

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Comerciale de Inchiriat in Comarnic

Cautati Spatii Comerciale de Inchiriat in Comarnic? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii comerciale de inchiriat in Comarnic si preturi pornind de la 200 €.

Spatii Comerciale de Inchiriat Comarnic » Spatii Comerciale 2 camere Comarnic » X415DA

Spatiu Comercial cu 2 camere de Inchiriat in Comarnic, zona Centrala. Spatiu Comercial Comarnic, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 126 mp. ID imobil - X415DA.
Imobil: Spatiu Comercial cu 2 camere de Inchiriat in Comarnic
Localitate: Comarnic, zona Centrala
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 126 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Spatiu Comercial de Inchiriat in Comarnic, zona Centrala (Spatiu Comercial 2 camere Comarnic). Spatiu Comercial de inchiriat situat in orasul Comarnic, zona centrala. Spatiu comercial este situat la parterul unui imobil cu regim de inaltime P+E si are o suprafata totala de 105 mp; Spatiul comercial poate fi inchiriat in intregime dar si impartit in doua spatii cu intrari separate: spatiul/salon in suprafata totala de 61 mp plus garaj acoperit in suprafata de 19 mp la pretul de 1500 lei; spatiul/salon in suprafata de 44 mp, la pretul de 1200 lei; Zona unde este amplasat spatiul este foarte circulata auto si pietonal, cu acces facil spre centrul orasului; Spatiul se preteaza pentru activitati de birou (contabilitate, arhitectura, proiectare, cadastru, etc.

Spatii Comerciale de Inchiriat Comarnic » Spatii Comerciale 1 camere Comarnic » X41680

Spatiu Comercial cu 1 camere de Inchiriat in Comarnic, zona Centrala. Spatiu Comercial Comarnic, de Inchiriat, 1 camere, suprafata totala 50 mp. ID imobil - X41680.
Imobil: Spatiu Comercial cu 1 camere de Inchiriat in Comarnic
Localitate: Comarnic, zona Centrala
Specificatii: 1 camere, suprafata totala 50 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Spatiu Comercial de Inchiriat in Comarnic, zona Centrala (Spatiu Comercial 1 camere Comarnic). Spatiul se afla intr-o zona centrala intr-un loc cu trafic pietonal si auto intens avand o suprafata de 44 mp. Se inchiriaza pe termen lung, pretul chiriei fiind de 1200 lei/luna..

Spatii Comerciale de Inchiriat Comarnic » Spatii Comerciale 3 camere Comarnic » X470A

Spatiu Comercial cu 3 camere de Inchiriat in Comarnic, zona Centrala. Spatiu Comercial Comarnic, de Inchiriat, 3 camere, suprafata totala 84 mp. ID imobil - X470A.
Imobil: Spatiu Comercial cu 3 camere de Inchiriat in Comarnic
Localitate: Comarnic, zona Centrala
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 84 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Spatiu Comercial de Inchiriat in Comarnic, zona Centrala (Spatiu Comercial 3 camere Comarnic). Spatiu comercial de inchiriat, situat in zona centrala a orasului Comarnic. Imobilul are 3 incaperi, cu o suprafata utila de 70 mp. Dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric.   (este inchiriat pana la sfarsitul lunii august 2014).

Spatii Comerciale de Inchiriat Comarnic » Spatii Comerciale 2 camere Comarnic » X4B9D

Spatiu Comercial cu 2 camere de Inchiriat in Comarnic, zona Centrala. Spatiu Comercial Comarnic, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 131 mp. ID imobil - X4B9D.
Imobil: Spatiu Comercial cu 2 camere de Inchiriat in Comarnic
Localitate: Comarnic, zona Centrala
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 131 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Spatiu Comercial de Inchiriat in Comarnic, zona Centrala (Spatiu Comercial 2 camere Comarnic). Spatiu comercial de inchiriat, zona centrala, cu vad comercial, situat in Comarnic. Ideal pentru sediu de firma, birouri, farmacie, banca..

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Comerciale de Inchiriat in Comarnic. Spatii Comerciale de inchiriat in Comarnic pornind de la 200 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri spatii comerciale Comarnic. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii comerciale de inchiriat in Comarnic. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter