Inchirieri Spatii Comerciale Busteni » 2 Anunturi Imobiliare in Busteni

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Comerciale de Inchiriat in Busteni

Cautati Spatii Comerciale de Inchiriat in Busteni? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii comerciale de inchiriat in Busteni si preturi pornind de la 850 €.

Spatii Comerciale de Inchiriat Busteni » Spatii Comerciale 3 camere Busteni » X418A8

Spatiu Comercial cu 3 camere de Inchiriat in Busteni, zona Ultracentrala. Spatiu Comercial in Busteni, de Inchiriat, 3 camere, suprafata totala 90 mp. ID imobil - X418A8.
Imobil: Spatiu Comercial cu 3 camere de Inchiriat in Busteni
Localitate: Busteni, zona Ultracentrala
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 90 mp
Pret: 850 €
Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni, zona Ultracentrala (Spatiu Comercial 3 camere Busteni). Spatiul se afla la primul nivel al unui imobil situat ultracentral. Acesta are o suprafata de 90 mp si este compus din 3 camere, hol, baie si un spatiu tehnic. Datorita amplasarii, a camerelor generoase si a facilitatilor existente acest spatiu este ideal pentru activitati de birou cum ar fi: Birou notarial, de avocat, asigurari, agentie de turism, cabinet medical, birou de arhitectura, etc.

Spatii Comerciale de Inchiriat Busteni » Spatii Comerciale 22 camere Busteni » X4E81

Spatiu Comercial cu 22 camere de Inchiriat in Busteni, zona Centrala. Spatiu Comercial in Busteni, de Inchiriat, 22 camere, suprafata totala 905 mp, plus teren 6.072 mp. ID imobil - X4E81.
Imobil: Spatiu Comercial cu 22 camere de Inchiriat in Busteni
Localitate: Busteni, zona Centrala
Specificatii: 22 camere, suprafata totala 905 mp, plus teren 6.072 mp
Pret: 6.558 €
Spatiu Comercial de Inchiriat in Busteni, zona Centrala (Spatiu Comercial 22 camere Busteni).   Spatiu de Birouri, de inchiriat situat in zona centrala a localitatii Busteni. Regimul de inaltime:  P+E1+E2. Intreg imobilul are suprafata utila de 786.59 mp , suprafata construita de 904.58 mp, si beneficiaza de un teren cu suprafata totala de 6072 mp.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Comerciale de Inchiriat in Busteni. Spatii Comerciale de inchiriat in Busteni pornind de la 850 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri spatii comerciale Busteni. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii comerciale de inchiriat in Busteni. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter