Inchirieri Spatii Comerciale Brebu » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Comerciale de Inchiriat in Brebu

Cautati Spatii Comerciale de Inchiriat in Brebu? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii comerciale de inchiriat in Brebu si preturi pornind de la 2416 €.

Spatii Comerciale de Inchiriat Brebu » Spatii Comerciale 25 camere Brebu » X41173

Spatiu Comercial cu 25 camere de Inchiriat in Brebu, zona Centrala. Spatiu Comercial in Brebu, de Inchiriat, 25 camere, suprafata totala 604 mp, plus teren 948 mp. ID imobil - X41173.
Imobil: Spatiu Comercial cu 25 camere de Inchiriat in Brebu
Localitate: Brebu, zona Centrala
Specificatii: 25 camere, suprafata totala 604 mp, plus teren 948 mp
Pret: 2.416 €
Spatiu Comercial de Inchiriat in Brebu, zona Centrala (Spatiu Comercial 25 camere Brebu). Spatiu comercial D+P+E+M de inchiriat, situat in zona centrala a Comunei Brebu. Regim Tehnic: Regim inaltime: D+P+E+M; Tip: semidecomandat; Teren: 947,80 mp; Deschidere: 15,02 ml; SC: 604,00 mp; SU: 540,30 m. Spatiul este pretabil pentru orice activitate comerciala, respectiv: sediu social, birouri, magazin, brutarie, clinica privata, restaurant, club, sala de sport, gradinita etc.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Comerciale de Inchiriat in Brebu. Spatii Comerciale de inchiriat in Brebu pornind de la 2416 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri spatii comerciale Brebu. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii comerciale de inchiriat in Brebu. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter