Inchirieri Spatii Comerciale Breaza » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Comerciale de Inchiriat in Breaza

Cautati Spatii Comerciale de Inchiriat in Breaza? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii comerciale de inchiriat in Breaza si preturi pornind de la 1000 €.

Spatii Comerciale de Inchiriat Breaza » Spatii Comerciale 4 camere Breaza » X4172F

Spatiu Comercial cu 4 camere de Inchiriat in Breaza, zona Semicentrala. Spatiu Comercial in Breaza, de Inchiriat, 4 camere, suprafata totala 128 mp, plus teren 250 mp. ID imobil - X4172F.
Imobil: Spatiu Comercial cu 4 camere de Inchiriat in Breaza
Localitate: Breaza, zona Semicentrala
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 128 mp, plus teren 250 mp
Pret: 1.000 €
Spatiu Comercial de Inchiriat in Breaza, zona Semicentrala (Spatiu Comercial 4 camere Breaza). Spatiu Comercial de Inchiriat, situat in zona semicentrala a Orasului Breaza, avand suprafata construita de 128 mp si suprafata utila de 96.51 mp, compartimentat astfel: Camera (sala de mese) - 53.20 mp Hol - 3.20 mp WC - 2.40 mp Wc - 2.40 mp Bucatarie - 11.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Comerciale de Inchiriat in Breaza. Spatii Comerciale de inchiriat in Breaza pornind de la 1000 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri spatii comerciale Breaza. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii comerciale de inchiriat in Breaza. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter