Inchirieri Spatii Comerciale Azuga » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii Comerciale de Inchiriat in Azuga

Cautati Spatii Comerciale de Inchiriat in Azuga? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii comerciale de inchiriat in Azuga si preturi pornind de la 150 €.

Spatii Comerciale de Inchiriat Azuga » Spatii Comerciale 2 camere Azuga » X415FE

Spatiu Comercial cu 2 camere de Inchiriat in Azuga, zona Centrala. Spatiu Comercial in Azuga, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 36 mp. ID imobil - X415FE.
Imobil: Spatiu Comercial cu 2 camere de Inchiriat in Azuga
Localitate: Azuga, zona Centrala
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 36 mp
Pret: INCHIRIAT
Spatiu Comercial de Inchiriat in Azuga, zona Centrala (Spatiu Comercial 2 camere Azuga). Spatiu comercial de inchiriat, situat in zona Centrala a localitatii/statiune Azuga. Apartamentul este situat intr-o vila dispusa pe doua (2) niveluri, respectiv P+E, acesta fiind la Parter. Suprafata construita (SC) este de 38.07 mp, iar cea utila (SU) de 30.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii Comerciale de Inchiriat in Azuga. Spatii Comerciale de inchiriat in Azuga pornind de la 150 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri spatii comerciale Azuga. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii comerciale de inchiriat in Azuga. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter