Vanzari Spatii Valea Doftanei » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii de Vanzare in Valea Doftanei

Cautati Spatii de Vanzare in Valea Doftanei? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii de vanzare in Valea Doftanei si preturi pornind de la 115500 €.

Spatii Industriale de Vanzare Valea Doftanei » Spatii Industriale 2 camere Valea Doftanei » X41832

Spatiu Industrial cu 2 camere de Vanzare in Valea Doftanei, zona Traisteni. Spatiu Industrial in Valea Doftanei, de Vanzare, 2 camere si suprafata de 113 mp, plus teren de 525 mp. ID imobil - X41832.
Imobil: Spatiu Industrial cu 2 camere de Vanzare in Valea Doftanei
Localitate: Valea Doftanei (zona Traisteni)
Detalii: 2 camere si suprafata de 113 mp, plus teren de 525 mp
Pret: 115.500 € — 945 €/mp
Spatiu Industrial de Vanzare in Valea Doftanei, zona Traisteni (Spatiu Industrial 2 camere Valea Doftanei). Spatiu industrial de vanzare, situat in zona semicentrala a Comunei Valea Doftanei, compus din teren in suprafata de 525 mp concesionati pt o perioada de 49 de ani si hala de productie in suprafata de 112,82 mp, compartimentata astfel: - birou, vestiar cu doua grupuri sanitare, atelier pentru prelucrarea lemnului (complet utilat).

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii de Vanzare in Valea Doftanei. Spatii de vanzare in Valea Doftanei pornind de la 115500 €. Anunturi imobiliare cu vanzari spatii Valea Doftanei. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii de vanzare in Valea Doftanei. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter