Vanzari Spatii Comarnic » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Spatii de Vanzare in Comarnic

Cautati Spatii de Vanzare in Comarnic? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu spatii de vanzare in Comarnic si preturi pornind de la 32000 €.

Spatii Comerciale de Vanzare Comarnic » Spatii Comerciale 2 camere Comarnic » X41034

Spatiu Comercial cu 2 camere de Vanzare in Comarnic, zona Poiana. Spatiu Comercial in Comarnic, de Vanzare, 2 camere si suprafata de 60 mp, plus teren de 464 mp. ID imobil - X41034.
Imobil: Spatiu Comercial cu 2 camere de Vanzare in Comarnic
Localitate: Comarnic (zona Poiana)
Detalii: 2 camere si suprafata de 60 mp, plus teren de 464 mp
Pret: 32.000 € — 456 €/mp
Spatiu Comercial de Vanzare in Comarnic, zona Poiana (Spatiu Comercial 2 camere Comarnic). Spatiu comercial de vanzare, situat in zona semicentrala a localitatii Comarnic, Cartierul Poiana . Regimul de inaltime al acestuia este Parter, insa cu posibilitatea extinderii pe verticala, acesta beneficiind de planseu din beton armat. Suprafata construita este de 60.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Spatii de Vanzare in Comarnic. Spatii de vanzare in Comarnic pornind de la 32000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari spatii Comarnic. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu spatii de vanzare in Comarnic. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter