Vanzari Garsoniere Sinaia » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Garsoniere de Vanzare in Sinaia

Cautati Garsoniere de Vanzare in Sinaia? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu garsoniere de vanzare in Sinaia si preturi pornind de la 37000 €.

Garsoniere de Vanzare Sinaia » Garsoniere cu o camera Sinaia » X01822

Garsoniera cu o camera de Vanzare in Sinaia, zona Ferdinand. Garsoniera Sinaia, de Vanzare, suprafata totala 42 mp. ID imobil - X01822.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Ferdinand
Specificatii: suprafata totala 42 mp
Pret: 37.000 €881 €/mp
»
Garsoniera de Vanzare in Sinaia, zona Ferdinand (Garsoniera cu o camera Sinaia). Garsoniera de vanzare, situata in perimetrul central al Statiunii Sinaia, in imediata apropiere a intrarii auto a Castelului Peles si a Parcului Central Dimitrie Ghica. Garsoniera este situata la etajul 2 intr-un imobil cu regimul de inaltime P+2E+M . Suprafata utila (SU) a garsonierei este de 36.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Garsoniere de Vanzare in Sinaia. Garsoniere de vanzare in Sinaia pornind de la 37000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari garsoniere Sinaia. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu garsoniere de vanzare in Sinaia. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter