Vanzari Garsoniere Predeal » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Garsoniere de Vanzare in Predeal

Cautati Garsoniere de Vanzare in Predeal? Sau un anumit tip de imobil? Mai jos veti regasi oferte cu garsoniere in Predeal, iar preturile de vanzare incep cu 27000 €. Va recomandam sa modificati criteriul de selectie.

Garsoniere de Vanzare Predeal » Garsoniere cu o camera Predeal

Garsoniera cu o camera de Vanzare in Predeal, zona Paraul Rece. Garsoniera Predeal, de Vanzare, suprafata totala 28 mp. Cod imobil – X0EC1.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Vanzare in Predeal
Localitate: Predeal, zona Paraul Rece
Specificatii: suprafata totala 28 mp
Pret: 27.000 €961 €/mp
»
Garsoniera de Vanzare in Predeal, zona Paraul Rece (Garsoniera cu o camera Predeal). Garsoniera de vanzare la mansarda unui imobil (D+P+E+M) cu apartamente de vacanta, finalizat in anul 2010, in zona Paraul Rece din Predeal!!! Garsoniera, avand suprafata utila de 26,79 mp. si suprafata construita de 28,11 mp., este compartimentata astfel: camera de zi (14,50 mp.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Garsoniere de Vanzare in Predeal. Cumpara garsoniere in Predeal incepand cu 27000 €. Pagina 1 cu anunturi imobiliare pentru vanzari garsoniere Predeal. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu garsoniere de vanzare din Predeal.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc...) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter