Vanzari Garsoniere Predeal » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Garsoniere de Vanzare in Predeal

Cautati Garsoniere de Vanzare in Predeal? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu garsoniere de vanzare in Predeal si preturi pornind de la 53000 €.

Garsoniere de Vanzare Predeal » Garsoniere cu o camera Predeal » X01CF2

Garsoniera cu o camera de Vanzare in Predeal, zona Cioplea. Garsoniera in Predeal, de Vanzare, suprafata de 42 mp. ID imobil - X01CF2.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Vanzare in Predeal
Localitate: Predeal (zona Cioplea)
Detalii: suprafata de 42 mp
Pret: 53.000 € — 1.262 €/mp
Garsoniera de Vanzare in Predeal, zona Cioplea (Garsoniera cu o camera Predeal). Garsoniera este oferita spre vanzare in Predeal si se afla la al doilea nivel al unui imobil construit in 2017. Aceasta are o suprafata de 42 mp si este compusa din: Camera de zi cu bucatarie open-space, baie, hol intrare si un balcon tip terasa in suprafata de 12 mp.

 

 


Pagina: 1 din 1


Stiri Recente
Jurnal de agent imobiliar pentru 19.12.2020 - recomandari de weekend
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 19.12.2020 - recomandari de weekend. Iata cateva recomandari imobiliare de weekend: X21D0E - Vila D+P+Em de vanzare, construita in anul 2009, situata in comuna Cornu, satul Cornu de Jos; X3E92 - Teren intravilan de vanzare situat in municipiul Campina, cartierul Voila, in suprafata de 2234 mp si un front stradal de 19 ml; X21CC8 - Vila S+P+E de vanzare, situata in orasul Breaza, zona Liceul Militar. ...

Jurnal de agent imobiliar pentru 12.12.2020 - recomandari de weekend
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 12.12.2020 - recomandari de weekend. Iata cateva recomandari imobiliare de weekend: X31C9A - Teren intravilan arabil, de vanzare, situat in zona semicentrala a comunei Banesti, zona Ausburg, avand suprafata de 1419 mp si front stradal de 12 ml; X2193B - Casa D+P+M de vanzare, situata in comuna Brebu, sat Pietriceaua; X01D0D - Apartament de vanzare in Busteni. Apartamentul se afla intr-un proiect nou din Busteni, edificat in anul 2020. Finalizarea constructiei va fi gata la sfarsitului lunii Ianuarie 2021. ...

Oferte cu Garsoniere de Vanzare in Predeal. Garsoniere de vanzare in Predeal pornind de la 53000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari garsoniere Predeal. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu garsoniere de vanzare in Predeal. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter