Vanzari Garsoniere Campina » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Garsoniere de Vanzare in Campina

Cautati Garsoniere de Vanzare in Campina? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu garsoniere de vanzare in Campina si preturi pornind de la 14500 €.

Garsoniere de Vanzare Campina » Garsoniere cu o camera Campina » 0010

Garsoniera cu o camera de Vanzare in Campina, zona Semicentrala. Garsoniera Campina, de Vanzare, suprafata totala 22 mp. ID imobil - 0010.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Vanzare in Campina
Localitate: Campina, zona Semicentrala
Specificatii: suprafata totala 22 mp
Pret: 14.500 €659 €/mp
»
Garsoniera de Vanzare in Campina, zona Semicentrala (Garsoniera cu o camera Campina). Garsoniera confort II, decomandat, in imobil de beton cu acoperis, in zona X (cartier X), construit in 1972. Locuinta are o suprafata de 11 mp si este situata la etajul 1 intr-un imobil cu 3 niveluri, are 1 camera, baie, gresie, faianta, parchet. Alte amenajari: Garsoniera dispune de instant in baie si se vinde mobilata .

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Garsoniere de Vanzare in Campina. Garsoniere de vanzare in Campina pornind de la 14500 €. Anunturi imobiliare cu vanzari garsoniere Campina. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu garsoniere de vanzare in Campina. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter