Vanzari Garsoniere Busteni » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Garsoniere de Vanzare in Busteni

Cautati Garsoniere de Vanzare in Busteni? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu garsoniere de vanzare in Busteni si preturi pornind de la 33000 €.

Garsoniere de Vanzare Busteni » Garsoniere cu o camera Busteni » X0166D

Garsoniera cu o camera de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului. Garsoniera Busteni, de Vanzare, suprafata totala 46 mp. ID imobil - X0166D.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Vanzare in Busteni
Localitate: Busteni, zona Poiana Tapului
Specificatii: suprafata totala 46 mp
Pret: 33.000 €714 €/mp
»
Garsoniera de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului (Garsoniera cu o camera Busteni). Garsoniera se afla in Busteni, intr-un imobil nou cu regimul de inaltime P+2E+M. Aceasta se afla la parter avand suprafata utila 38,23 si suprafata construita 46,25 mp. De asemenea, garsoniera beneficiaza de o boxa in suprafata de 4 mp. Este compusa din: living + bucatarie deschisa si baie.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Garsoniere de Vanzare in Busteni. Garsoniere de vanzare in Busteni pornind de la 33000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari garsoniere Busteni. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu garsoniere de vanzare in Busteni. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter