Vanzari Garsoniere Breaza » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Garsoniere de Vanzare in Breaza

Cautati Garsoniere de Vanzare in Breaza? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu garsoniere de vanzare in Breaza si preturi pornind de la 28000 €.

Garsoniere de Vanzare Breaza » Garsoniere cu o camera Breaza » X01C4D

Garsoniera cu o camera de Vanzare in Breaza, zona Liceul Militar. Garsoniera in Breaza, de Vanzare, suprafata de 33 mp. ID imobil - X01C4D.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza (zona Liceul Militar)
Detalii: suprafata de 33 mp
Pret: 28.000 € — 837 €/mp
Garsoniera de Vanzare in Breaza, zona Liceul Militar (Garsoniera cu o camera Breaza). Garsoniera de vanzare, confort I decomandata, situata la nivelul al II lea intr-un imobil cu patru (4) etaje, in zona centrala a localitatii Breaza, cartierul Liceul Militar. Garsoniera are suprafata construita (SC) de aproximativ 35.00 mp si utila (SU) de 29.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Garsoniere de Vanzare in Breaza. Garsoniere de vanzare in Breaza pornind de la 28000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari garsoniere Breaza. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu garsoniere de vanzare in Breaza. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter