Vanzari Garsoniere Valea Prahovei » 10 Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Garsoniere de Vanzare Valea Prahovei

Cautati Garsoniere de Vanzare Valea Prahovei? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu garsoniere de vanzare pe Valea Prahovei si preturi pornind de la 14500 €.

Garsoniere de Vanzare Valea Prahovei » Garsoniere de Vanzare Azuga » Garsoniere cu o camera Azuga » X01058

Garsoniera cu o camera de Vanzare in Azuga, zona Partia de Ski. Garsoniera Azuga, de Vanzare, suprafata totala 28 mp. ID imobil - X01058.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Vanzare in Azuga
Localitate: Azuga, zona Partia de Ski
Specificatii: suprafata totala 28 mp
Pret: 32.000 €1.124 €/mp
»
Garsoniera de Vanzare in Azuga, zona Partia de Ski (Garsoniera cu o camera Azuga). De vanzare garsoniera situata la etajul 1 al unui imobil finalizat in anul 2011, in zona Partiei de schi din Azuga. Garsoniera, cu suprafata utila de 22,38 mp. si suprafata construita de 28,47 mp., compusa din camera, baie si bucatarie, beneficiaza de urmatoarele finicsaje: - gresie si faianta in baie, - parchet in camera si bucatarie, - tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan, - geamuri cu deschidere oscilobatanta, - usa metalica in 9 puncte de blocare, la intrare.

Garsoniere de Vanzare Valea Prahovei » Garsoniere de Vanzare Busteni » Garsoniere cu o camera Busteni » X0166D

Garsoniera cu o camera de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului. Garsoniera Busteni, de Vanzare, suprafata totala 46 mp. ID imobil - X0166D.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Vanzare in Busteni
Localitate: Busteni, zona Poiana Tapului
Specificatii: suprafata totala 46 mp
Pret: 33.000 €714 €/mp
»
Garsoniera de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului (Garsoniera cu o camera Busteni). Garsoniera se afla in Busteni, intr-un imobil nou cu regimul de inaltime P+2E+M. Aceasta se afla la parter avand suprafata utila 38,23 si suprafata construita 46,25 mp. De asemenea, garsoniera beneficiaza de o boxa in suprafata de 4 mp. Este compusa din: living + bucatarie deschisa si baie.

Garsoniere de Vanzare Valea Prahovei » Garsoniere de Vanzare Campina » Garsoniere cu o camera Campina » 0010

Garsoniera cu o camera de Vanzare in Campina, zona Semicentrala. Garsoniera Campina, de Vanzare, suprafata totala 22 mp. ID imobil - 0010.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Vanzare in Campina
Localitate: Campina, zona Semicentrala
Specificatii: suprafata totala 22 mp
Pret: 14.500 €659 €/mp
»
Garsoniera de Vanzare in Campina, zona Semicentrala (Garsoniera cu o camera Campina). Garsoniera confort II, decomandat, in imobil de beton cu acoperis, in zona X (cartier X), construit in 1972. Locuinta are o suprafata de 11 mp si este situata la etajul 1 intr-un imobil cu 3 niveluri, are 1 camera, baie, gresie, faianta, parchet. Alte amenajari: Garsoniera dispune de instant in baie si se vinde mobilata .

Garsoniere de Vanzare Valea Prahovei » Garsoniere de Vanzare Azuga » Garsoniere cu o camera Azuga » X0E52

Garsoniera cu o camera de Vanzare in Azuga, zona Partia de Ski. Garsoniera Azuga, de Vanzare, suprafata totala 48 mp. ID imobil - X0E52.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Vanzare in Azuga
Localitate: Azuga, zona Partia de Ski
Specificatii: suprafata totala 48 mp
Pret: 40.000 €829 €/mp
»
Garsoniera de Vanzare in Azuga, zona Partia de Ski (Garsoniera cu o camera Azuga). Proiect imobiliar in Azuga. Proiectul SNOW se adreseaza exclusiv iubitorilor de natura si sport, tinand cont de locatia aleasa de investitor, cat si de arhitectura. Imobilul se dezvolta pe 4 niveluri P+2E+M-Penthouse, avand in componenta un numar de 13 locuinte, din care 4 garsoniere, 9 apartamente.

Garsoniere de Vanzare Valea Prahovei » Garsoniere de Vanzare Azuga » Garsoniere cu o camera Azuga » X0174E

Garsoniera cu o camera de Vanzare in Azuga, zona Partia de Ski. Garsoniera Azuga, de Vanzare, suprafata totala 42 mp. ID imobil - X0174E.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Vanzare in Azuga
Localitate: Azuga, zona Partia de Ski
Specificatii: suprafata totala 42 mp
Pret: 40.000 €951 €/mp
»
Garsoniera de Vanzare in Azuga, zona Partia de Ski (Garsoniera cu o camera Azuga). De vanzare garsoniera situata la mansarda (etajul 2) al unui imobil finalizat in anul 2011, in zona Partiei de schi din Azuga. Garsoniera, cu suprafata utila de 26,22 mp. si suprafata construita de 42,08 mp., compusa din camera, baie si bucatarie, beneficiaza de urmatoarele finisaje: - gresie si faianta in baie,  - parchet in camera si bucatarie,  - tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan, - geamuri cu deschidere oscilobatanta, - usa metalica in 9 puncte de blocare, la intrare.

Garsoniere de Vanzare Valea Prahovei » Garsoniere de Vanzare Azuga » Garsoniere cu o camera Azuga » X01113

Garsoniera cu o camera de Vanzare in Azuga, zona Centrala. Garsoniera Azuga, de Vanzare, suprafata totala 37 mp. ID imobil - X01113.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Vanzare in Azuga
Localitate: Azuga, zona Centrala
Specificatii: suprafata totala 37 mp
Pret: 25.000 €685 €/mp
»
Garsoniera de Vanzare in Azuga, zona Centrala (Garsoniera cu o camera Azuga). Garsoniera decomandata, situata in Azuga,  zona centrala, la etajul 3 intr-un imobil P+4E finalizat in anul 1980. Garsoniera, avand suprafata construita de 36,52 mp. si suprafata utila de 28,23 mp., este structurata astfel: 1 camera 14,18 mp. 2 bucatarie 3,51 mp.

Garsoniere de Vanzare Valea Prahovei » Garsoniere de Vanzare Azuga » Garsoniere cu o camera Azuga » X0457

Garsoniera cu o camera de Vanzare in Azuga, zona Satu Nou. Garsoniera Azuga, de Vanzare, suprafata totala 34 mp. ID imobil - X0457.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Vanzare in Azuga
Localitate: Azuga, zona Satu Nou
Specificatii: suprafata totala 34 mp
Pret: 25.000 €735 €/mp
»
Garsoniera de Vanzare in Azuga, zona Satu Nou (Garsoniera cu o camera Azuga). Garsoniera, cu o suprafata construita de 34 mp si utila de 26 mp, situata in zona partiei de ski Sorica. Garsoniera formata din: living, baie, bucatarie. Finisaje: Faianta, gresie, parchet. Garsoniera se vinde utilata si mobilata. Este izolata termic.  .

Garsoniere de Vanzare Valea Prahovei » Garsoniere de Vanzare Azuga » Garsoniere cu o camera Azuga » X01403

Garsoniera cu o camera de Vanzare in Azuga, zona Centrala. Garsoniera Azuga, de Vanzare, suprafata totala 36 mp. ID imobil - X01403.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Vanzare in Azuga
Localitate: Azuga, zona Centrala
Specificatii: suprafata totala 36 mp
Pret: 25.000 €699 €/mp
»
Garsoniera de Vanzare in Azuga, zona Centrala (Garsoniera cu o camera Azuga). Garsoniera de vanzare situata in perimetrul central al statiunii Azuga. Aceasta este situata la ultimul nivel al unui imobil cu regimul de inaltime P+4E, avand suprafata construita (SC) de 35.76 mp, utila (SU) de 29.46 mp . Accesul este unul facil atat auto cat si pietonal catre punctele de aprovizionare (magazine si piata) de zi cu zi dar si catre Partiile de ski Sorica si Cazacu, acest lucru facand din aceasta Garsoniera o locuinta ce se incadreaza atat in segmentul caselor de vacanta cat si cel rezidential.

Garsoniere de Vanzare Valea Prahovei » Garsoniere de Vanzare Azuga » Garsoniere cu o camera Azuga » X053F

Garsoniera cu o camera de Vanzare in Azuga, zona Satu Nou. Garsoniera Azuga, de Vanzare, suprafata totala 37 mp. ID imobil - X053F.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Vanzare in Azuga
Localitate: Azuga, zona Satu Nou
Specificatii: suprafata totala 37 mp
Pret: 25.000 €681 €/mp
»
Garsoniera de Vanzare in Azuga, zona Satu Nou (Garsoniera cu o camera Azuga). Garsoniera, confort I, decomandata, situata in Azuga, in zona partiei de schi, la etajul 1, in imobil P+4E finalizat in anul 1980. Garsoniera, avand suprafata construita de 36,70 mp. si suprafata utila de 26,46 mp., este structurata astfel: - camera (14,40 mp.

Garsoniere de Vanzare Valea Prahovei » Garsoniere de Vanzare Predeal » Garsoniere cu o camera Predeal » X0EC1

Garsoniera cu o camera de Vanzare in Predeal, zona Paraul Rece. Garsoniera Predeal, de Vanzare, suprafata totala 28 mp. ID imobil - X0EC1.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Vanzare in Predeal
Localitate: Predeal, zona Paraul Rece
Specificatii: suprafata totala 28 mp
Pret: 27.000 €961 €/mp
»
Garsoniera de Vanzare in Predeal, zona Paraul Rece (Garsoniera cu o camera Predeal). Garsoniera de vanzare la mansarda unui imobil (D+P+E+M) cu apartamente de vacanta, finalizat in anul 2010, in zona Paraul Rece din Predeal!!! Garsoniera, avand suprafata utila de 26,79 mp. si suprafata construita de 28,11 mp., este compartimentata astfel: camera de zi (14,50 mp.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Garsoniere de Vanzare Valea Prahovei. Garsoniere de vanzare pe Valea Prahovei pornind de la 14500 €. Anunturi imobiliare cu vanzari garsoniere Valea Prahovei. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu garsoniere de vanzare pe Valea Prahovei. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter