Inchirieri Garsoniere Sinaia » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Garsoniere de Inchiriat in Sinaia

Cautati Garsoniere de Inchiriat in Sinaia? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu garsoniere de inchiriat in Sinaia si preturi pornind de la 300 €.

Garsoniere de Inchiriat Sinaia » Garsoniere cu o camera Sinaia » X0C23

Garsoniera cu o camera de Inchiriat in Sinaia, zona Cumpatu. Garsoniera in Sinaia, de Inchiriat, suprafata totala 28 mp. ID imobil - X0C23.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Cumpatu
Specificatii: suprafata totala 28 mp
Pret: 300 €
Garsoniera de Inchiriat in Sinaia, zona Cumpatu (Garsoniera cu o camera Sinaia). Garsoniera de inchiriat in zona semicentrala a statiunii Sinaia, in imobil cu regim de inaltime D+P, situata la parterul cladirii. Garsoniera are suprafata utila de 23,39 mp. si suprafata construita de 28.07 mp. Compartimentare: dormitor, baie, bucatarie, hol.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Garsoniere de Inchiriat in Sinaia. Garsoniere de inchiriat in Sinaia pornind de la 300 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri garsoniere Sinaia. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu garsoniere de inchiriat in Sinaia. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter