Inchirieri Garsoniere Predeal » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Garsoniere de Inchiriat in Predeal

Cautati Garsoniere de Inchiriat in Predeal? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu garsoniere de inchiriat in Predeal si preturi pornind de la 250 €.

Garsoniere de Inchiriat Predeal » Garsoniere cu o camera Predeal » X0742

Garsoniera cu o camera de Inchiriat in Predeal, zona Valea Rasnoavei. Garsoniera in Predeal, de Inchiriat, suprafata totala 35 mp. ID imobil - X0742.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Inchiriat in Predeal
Localitate: Predeal, zona Valea Rasnoavei
Specificatii: suprafata totala 35 mp
Pret: INCHIRIAT
Garsoniera de Inchiriat in Predeal, zona Valea Rasnoavei (Garsoniera cu o camera Predeal). Garsoniera de inchiriat, confort I, decomandata, situata in Predeal. Imobilul are o suprafata de 35 mp, si se inchiriaza complet mobilat si utilat..

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Garsoniere de Inchiriat in Predeal. Garsoniere de inchiriat in Predeal pornind de la 250 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri garsoniere Predeal. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu garsoniere de inchiriat in Predeal. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter