Inchirieri Garsoniere Campina » 4 Anunturi Imobiliare in Campina

Alerta Pret Listare Tabelara

Garsoniere de Inchiriat in Campina

Cautati Garsoniere de Inchiriat in Campina? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu garsoniere de inchiriat in Campina si preturi pornind de la 150 €.

Garsoniere de Inchiriat Campina » Garsoniere cu o camera Campina » X01581

Garsoniera cu o camera de Inchiriat in Campina, zona Centrala. Garsoniera in Campina, de Inchiriat, suprafata totala 38 mp. ID imobil - X01581.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Inchiriat in Campina
Localitate: Campina, zona Centrala
Specificatii: suprafata totala 38 mp
Pret: INCHIRIAT
Garsoniera de Inchiriat in Campina, zona Centrala (Garsoniera cu o camera Campina). Garsoniera de Inchiriat, situata la Parterul unui imobil cu patru nivele, in zona Centrala a Municipiului Campina, compusa din: Camera, baie, bucatarie si hol. Utilitati: Apa, gaze, curent electric.

Garsoniere de Inchiriat Campina » Garsoniere cu o camera Campina » X014EC

Garsoniera cu o camera de Inchiriat in Campina, zona Centrala. Garsoniera in Campina, de Inchiriat, suprafata totala 46 mp. ID imobil - X014EC.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Inchiriat in Campina
Localitate: Campina, zona Centrala
Specificatii: suprafata totala 46 mp
Pret: INCHIRIAT
Garsoniera de Inchiriat in Campina, zona Centrala (Garsoniera cu o camera Campina). Garsoniera de inchiriat, situata la etajul 3 intr-un imobil cu 6 nivele, in zona centrala a Municipiului Campina. Garsoniera are suprafata utila de 39,61 mp, din care 4,10 mp reprezinta balconul, dispune de centrala termica proprie, toate separatiile la utilitati (apa, gaz, curent).

Garsoniere de Inchiriat Campina » Garsoniere cu o camera Campina » X0BE2

Garsoniera cu o camera de Inchiriat in Campina, zona Semicentrala. Garsoniera in Campina, de Inchiriat, suprafata totala 26 mp. ID imobil - X0BE2.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Inchiriat in Campina
Localitate: Campina, zona Semicentrala
Specificatii: suprafata totala 26 mp
Pret: INCHIRIAT
Garsoniera de Inchiriat in Campina, zona Semicentrala (Garsoniera cu o camera Campina). Garsoniera de inchiriat situata in zona semicentrala a municipiului Campina. Garsoniera este cf 1 semidecomandata si se afla la ultimul etaj, intr-un imobil cu patru nivele. Aceasta se inchiriaza la pretul de 200 eur / luna , complet mobilata si utilata, fiind amenajata de curand ( finisaje superioare ).

Garsoniere de Inchiriat Campina » Garsoniere cu o camera Campina » X014C5

Garsoniera cu o camera de Inchiriat in Campina, zona Ultracentrala. Garsoniera in Campina, de Inchiriat, suprafata totala 47 mp. ID imobil - X014C5.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Inchiriat in Campina
Localitate: Campina, zona Ultracentrala
Specificatii: suprafata totala 47 mp
Pret: INCHIRIAT
Garsoniera de Inchiriat in Campina, zona Ultracentrala (Garsoniera cu o camera Campina). Garsoniera de inchiriat, situata la etajul 2 intr-un imobil cu 3 nivele, in zona ultracentrala a Municipiului Campina. Garsoniera are suprafata utila de 40,77 mp, dispune de centrala termica proprie, toate separatiile la utilitati(apa, gaz, curent). Garsoniera se inchiriaza mobilata-utilata si este compartimentata astfel: - camera: 17,42 mp - vestibul: 5,49 mp - baie: 3,25 mp - bucatarie 5,19 mp - balcon 9,42 mp.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Garsoniere de Inchiriat in Campina. Garsoniere de inchiriat in Campina pornind de la 150 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri garsoniere Campina. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu garsoniere de inchiriat in Campina. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter