Inchirieri Garsoniere Busteni » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Garsoniere de Inchiriat in Busteni

Cautati Garsoniere de Inchiriat in Busteni? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu garsoniere de inchiriat in Busteni si preturi pornind de la 300 €.

Garsoniere de Inchiriat Busteni » Garsoniere cu o camera Busteni » X01429

Garsoniera cu o camera de Inchiriat in Busteni, zona Valea Alba. Garsoniera Busteni, de Inchiriat, suprafata totala 45 mp. ID imobil - X01429.
Imobil: Garsoniera cu o camera de Inchiriat in Busteni
Localitate: Busteni, zona Valea Alba
Specificatii: suprafata totala 45 mp
Pret: 300 €
»
Garsoniera de Inchiriat in Busteni, zona Valea Alba (Garsoniera cu o camera Busteni). Garsoniera de inchiriat situata in orasul Busteni zona Valea Alba. Imobilul este amplasat intr-o zona frumoasa cu priveliste directa spre Muntii Caraiman si implicit spre Crucea Caraiman. Regimul de inaltime al imobilului: P+E+M; Garsoniera se afla la parterul imobilului si are o suprafata totala de aproximativ 40 mp.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Garsoniere de Inchiriat in Busteni. Garsoniere de inchiriat in Busteni pornind de la 300 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri garsoniere Busteni. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu garsoniere de inchiriat in Busteni. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter