Vanzari Case Telega » 6 Anunturi Imobiliare in Telega

Alerta Pret Listare Tabelara

Case de Vanzare in Telega

Cautati Case de Vanzare in Telega? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu case de vanzare in Telega si preturi pornind de la 14000 €.

Case de Vanzare Telega » Case 2 camere Telega » X11C04

Casa cu 2 camere de Vanzare in Telega, zona Semicentrala. Casa in Telega, de Vanzare, 2 camere, suprafata totala 32 mp, plus teren 223 mp. ID imobil - X11C04.
Imobil: Casa cu 2 camere de Vanzare in Telega
Localitate: Telega, zona Semicentrala
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 32 mp, plus teren 223 mp
Pret: 16.000 €407 €/mp
Casa de Vanzare in Telega, zona Semicentrala (Casa 2 camere Telega). Casa de Vacanta, situata in comuna Telega, compusa din doua camere si bucatrie, avand o suprafata construita de 32.16 mp, suprafata utila de 25.78 mp si un teren in suprafata de 223 mp. Utilitati: Apa si curent electric..

Case de Vanzare Telega » Case 5 camere Telega » X11DF

Casa cu 5 camere de Vanzare in Telega, zona Centrala. Casa in Telega, de Vanzare, 5 camere, suprafata totala 124 mp, plus teren 297 mp. ID imobil - X11DF.
Imobil: Casa cu 5 camere de Vanzare in Telega
Localitate: Telega, zona Centrala
Specificatii: 5 camere, suprafata totala 124 mp, plus teren 297 mp
Pret: 30.000 €206 €/mp
Casa de Vanzare in Telega, zona Centrala (Casa 5 camere Telega). Casa D+P+M construita din caramida, situata in cartier Telega Bai. Imobilul are suprafata construita de 81 mp, iar cea utila de 70 mp si dispune de un teren cu suprafata de 297 mp. Casa dispune de fosa septica cu decantor si colector de apa cu hidrofor. Casa D+P+M este formata din doua corpuri de casa, astfel: Corpul I : D+P+M construit din caramida, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat, acoperit cu tabla, in suprafata de 81 mp, este compartimentat astfel: D: garaj P: living, bucatarie, baie, hol, M: terasa deschisa, 2 dormitoare.

Case de Vanzare Telega » Case 4 camere Telega » X11B84

Casa cu 4 camere de Vanzare in Telega, zona Centrala. Casa in Telega, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 140 mp, plus teren 350 mp. ID imobil - X11B84.
Imobil: Casa cu 4 camere de Vanzare in Telega
Localitate: Telega, zona Centrala
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 140 mp, plus teren 350 mp
Pret: 37.000 €227 €/mp
Casa de Vanzare in Telega, zona Centrala (Casa 4 camere Telega). Casa de Vanzare, situata in zona Centrala a Comunei Telega, avand o suprafata construita de 120 mp, suprafata utila de 105 mp si un teren in suprafata de 350 mp, compartimentata astfel. Parter: Hol , living, dormitor cu baie, bucatrie si baie. Etaj: Hol, doua dormitoare si balcon.

Case de Vanzare Telega » Case 3 camere Telega » X1412

Casa cu 3 camere de Vanzare in Telega, zona Bustenari. Casa in Telega, de Vanzare, 3 camere, suprafata totala 35 mp, plus teren 1.000 mp. ID imobil - X1412.
Imobil: Casa cu 3 camere de Vanzare in Telega
Localitate: Telega, zona Bustenari
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 35 mp, plus teren 1.000 mp
Pret: 14.000 €171 €/mp
Casa de Vanzare in Telega, zona Bustenari (Casa 3 camere Telega). Casa, constructie de beton si structura usoara, situata in zona Bustenari. Imobilul are suprafata utila de 50 mp si dispune de un teren cu suprafata de 1000 mp. Casa formata din: beci, living, 2 dormitoare, hol, anexe..

Case de Vanzare Telega » Case 4 camere Telega » X11958

Casa cu 4 camere de Vanzare in Telega, zona Bustenari. Casa in Telega, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 186 mp, plus teren 814 mp. ID imobil - X11958.
Imobil: Casa cu 4 camere de Vanzare in Telega
Localitate: Telega, zona Bustenari
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 186 mp, plus teren 814 mp
Pret: 58.000 €277 €/mp
Casa de Vanzare in Telega, zona Bustenari (Casa 4 camere Telega). Casa S+P+M de vanzare, situata in Comuna Telega, Satul Bustenari. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a casei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si centuri din beton armat (parterul), planseul si mansarda fiind construite din lemn; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla zincata; - Tamplaria exterioara este realizata din lemn; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai si living, parchet in dormitoare; scara este confectionata din lemn.

Case de Vanzare Telega » Case 4 camere Telega » X1FEF

Casa cu 4 camere de Vanzare in Telega, zona Semicentrala. Casa in Telega, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 330 mp, plus teren 4.000 mp. ID imobil - X1FEF.
Imobil: Casa cu 4 camere de Vanzare in Telega
Localitate: Telega, zona Semicentrala
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 330 mp, plus teren 4.000 mp
Pret: 149.000 €294 €/mp
Casa de Vanzare in Telega, zona Semicentrala (Casa 4 camere Telega). Casa de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Telega, in apropierea bailor sarate. DATE CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a casei este din zidarie portanta cu pereti din caramida cu grosimea zidurilor de 50 cm, cu stalpi, plansee si fundatie din beton armat; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip LINDAB; - Tamplaria exterioara si cea interioara este realizata din PVC cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bai, bucatarie si living pardoseli din gresie la balcoane; pardoseli din parchet in dormitoare.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Case de Vanzare in Telega. Case de vanzare in Telega pornind de la 14000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari case Telega. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu case de vanzare in Telega. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter