Vanzari Case Sotrile » 3 Anunturi Imobiliare in Sotrile

Alerta Pret Listare Tabelara

Case de Vanzare in Sotrile

Cautati Case de Vanzare in Sotrile? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu case de vanzare in Sotrile si preturi pornind de la 25000 €.

Case de Vanzare Sotrile » Case 1 camere Sotrile » X11C16

Casa cu 1 camere de Vanzare in Sotrile, zona Lunca Mare. Casa in Sotrile, de Vanzare, 1 camere, suprafata totala 45 mp, plus teren 874 mp. ID imobil - X11C16.
Imobil: Casa cu 1 camere de Vanzare in Sotrile
Localitate: Sotrile, zona Lunca Mare
Specificatii: 1 camere, suprafata totala 45 mp, plus teren 874 mp
Pret: 25.000 €322 €/mp
Casa de Vanzare in Sotrile, zona Lunca Mare (Casa 1 camere Sotrile). Cabana D+P de vanzare, situata in Comuna Sotrile, Sat Lunca Mare. DETALII CONSTRUCTIVE : - Structura de rezistenta a imobilului este realizata astfel: beton armat (demisolul) si lemn (parterul); - Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tabla.

Case de Vanzare Sotrile » Case 4 camere Sotrile » X1AED

Casa cu 4 camere de Vanzare in Sotrile, zona Lunca Mare. Casa in Sotrile, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 160 mp, plus teren 1.000 mp. ID imobil - X1AED.
Imobil: Casa cu 4 camere de Vanzare in Sotrile
Localitate: Sotrile, zona Lunca Mare
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 160 mp, plus teren 1.000 mp
Pret: 75.000 €394 €/mp
Casa de Vanzare in Sotrile, zona Lunca Mare (Casa 4 camere Sotrile). Casa P+M de vanzare in comuna Sotrile, sat Lunca Mare, construita din zidarie portanta cu fundatie, stalpi, planseu din beton, tamplarie PVC cu geam termopan, acoperita cu Lindab, avand suprafata construita de ~160 mp, iar cea utila de ~145 mp si un teren in suprafata de 1000 mp.

Case de Vanzare Sotrile » Case 5 camere Sotrile » X11B56

Casa cu 5 camere de Vanzare in Sotrile, zona Lunca Mare. Casa in Sotrile, de Vanzare, 5 camere, suprafata totala 174 mp, plus teren 989 mp. ID imobil - X11B56.
Imobil: Casa cu 5 camere de Vanzare in Sotrile
Localitate: Sotrile, zona Lunca Mare
Specificatii: 5 camere, suprafata totala 174 mp, plus teren 989 mp
Pret: 72.000 €346 €/mp
Casa de Vanzare in Sotrile, zona Lunca Mare (Casa 5 camere Sotrile). Casa P+Em+M de vanzare, situata in Comuna Sotrile, sat Lunca Mare. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este lemn, cu peretii de tip sandwich, cu izolatie din polistiren de 10 cm la exterior, vata minerala de 15 cm la interior si fundatie din beton armat; - Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn, cu invelitoare din tabla tip Lindab; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel:     pardoseli din gresie ceramica in bucatarie si bai, parchet laminat in camere;     scara este confectionata din lemn stratificat.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Case de Vanzare in Sotrile. Case de vanzare in Sotrile pornind de la 25000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari case Sotrile. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu case de vanzare in Sotrile. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter