Vanzari Case Scorteni » 3 Anunturi Imobiliare in Scorteni

Alerta Pret Listare Tabelara

Case de Vanzare in Scorteni

Cautati Case de Vanzare in Scorteni? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu case de vanzare in Scorteni si preturi pornind de la 37000 €.

Case de Vanzare Scorteni » Case 4 camere Scorteni » X11C22

Casa cu 4 camere de Vanzare in Scorteni, zona Centrala. Casa in Scorteni, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 123 mp, plus teren 749 mp. ID imobil - X11C22.
Imobil: Casa cu 4 camere de Vanzare in Scorteni
Localitate: Scorteni, zona Centrala
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 123 mp, plus teren 749 mp
Pret: 37.000 €301 €/mp
Casa de Vanzare in Scorteni, zona Centrala (Casa 4 camere Scorteni).   Casa Parter de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Scorteni, Sat Scorteni. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a imobilului este realizata din lemn cu peretii din paianta; - Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tabla.

Case de Vanzare Scorteni » Case 9 camere Scorteni » X113AC

Casa cu 9 camere de Vanzare in Scorteni, zona Centrala. Casa in Scorteni, de Vanzare, 9 camere, suprafata totala 286 mp, plus teren 1.000 mp. ID imobil - X113AC.
Imobil: Casa cu 9 camere de Vanzare in Scorteni
Localitate: Scorteni, zona Centrala
Specificatii: 9 camere, suprafata totala 286 mp, plus teren 1.000 mp
Pret: 122.000 €427 €/mp
Casa de Vanzare in Scorteni, zona Centrala (Casa 9 camere Scorteni). Casa D+P+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Scorteni. DETALII  CONSTRUCTIVE:   - Structura de rezistenta a casei este din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat;   - Mansarda este construita din zidarie cu stalpi si centuri din beton armat, iar planseul este confectionat din grinzi din lemn;   - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla tip Lindab;   - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan;   - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, holuri si terasa; pardoseli din parchet laminat in living si dormitoare; scara este confectionata din beton armat si placata cu lemn.

Case de Vanzare Scorteni » Case 4 camere Scorteni » X11C0C

Casa cu 4 camere de Vanzare in Scorteni, zona Centrala. Casa in Scorteni, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 149 mp, plus teren 259 mp. ID imobil - X11C0C.
Imobil: Casa cu 4 camere de Vanzare in Scorteni
Localitate: Scorteni, zona Centrala
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 149 mp, plus teren 259 mp
Pret: 62.000 €416 €/mp
Casa de Vanzare in Scorteni, zona Centrala (Casa 4 camere Scorteni). Casa P+E+M de vanzare, situata in zona centrala a Comunei Scorteni. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat; - Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn, cu invelitoare din tabla zincata; - Tamplaria interioara si exterioara este realizata din lemn; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: • pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, baie, hol, parchet laminat in camere; • scara este confectionata din fier, placata cu lemn.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Case de Vanzare in Scorteni. Case de vanzare in Scorteni pornind de la 37000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari case Scorteni. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu case de vanzare in Scorteni. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter