Vanzari Case Mislea » 2 Anunturi Imobiliare in Mislea

Alerta Pret Listare Tabelara

Case de Vanzare in Mislea

Cautati Case de Vanzare in Mislea? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu case de vanzare in Mislea si preturi pornind de la 78000 €.

Case de Vanzare Mislea » Case 4 camere Mislea » X1154F

Casa cu 4 camere de Vanzare in Mislea, zona Semicentrala. Casa in Mislea, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 274 mp, plus teren 966 mp. ID imobil - X1154F.
Imobil: Casa cu 4 camere de Vanzare in Mislea
Localitate: Mislea, zona Semicentrala
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 274 mp, plus teren 966 mp
Pret: 85.000 €271 €/mp
Casa de Vanzare in Mislea, zona Semicentrala (Casa 4 camere Mislea). Casa P+E de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Scorteni, satul Mislea . DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a parterului este din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat; - Etajul este construit din zidarie cu stalpi, centuri si planseu din beton armat; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla zincata; - Tamplaria exterioara este realizata din lemn cu tocuri duble; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, holuri si terasa; scara este confectionata din beton armat si placata cu gresie ceramica.

Case de Vanzare Mislea » Case 4 camere Mislea » X1F91

Casa cu 4 camere de Vanzare in Mislea. Casa in Mislea, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 207 mp, plus teren 4.302 mp. ID imobil - X1F91.
Imobil: Casa cu 4 camere de Vanzare in Mislea
Localitate: Mislea
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 207 mp, plus teren 4.302 mp
Pret: 78.000 €127 €/mp
Casa de Vanzare in Mislea (Casa 4 camere Mislea). Casa P de vanzare, din zidarie portanta cu plansee din lemn, situata in zona semicentrala a Localitatii Mislea. Imobilul are o suprafata construita de 207 mp si o suprafata utila de 180 mp, fiind compusa din: hol living, bucatarie, 2 (doua) dormitoare, 2 (doua) bai, camera centralei.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Case de Vanzare in Mislea. Case de vanzare in Mislea pornind de la 78000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari case Mislea. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu case de vanzare in Mislea. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter