Vanzari Case Comarnic » 4 Anunturi Imobiliare in Comarnic

Alerta Pret Listare Tabelara

Case de Vanzare in Comarnic

Cautati Case de Vanzare in Comarnic? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu case de vanzare in Comarnic si preturi pornind de la 40000 €.

Case de Vanzare Comarnic » Case 6 camere Comarnic » X11BF2

Casa cu 6 camere de Vanzare in Comarnic, zona Centrala. Casa in Comarnic, de Vanzare, 6 camere, suprafata totala 197 mp, plus teren 3.614 mp. ID imobil - X11BF2.
Imobil: Casa cu 6 camere de Vanzare in Comarnic
Localitate: Comarnic, zona Centrala
Specificatii: 6 camere, suprafata totala 197 mp, plus teren 3.614 mp
Pret: 173.000 €713 €/mp
Casa de Vanzare in Comarnic, zona Centrala (Casa 6 camere Comarnic). Proprietate de vanzare in Comarnic, in zona centrala Proprietatea care se vinde este compusa din doua corpuri cu utilitatile contorizate separat. Garsoniera compusa din: hol, living, bucatarie, baie si dormitor, in suprafata construita totala de 57,9 mp. Casa cu regim de inaltime P+M, in suprafata construita totala de 139mp, compusa din: parter: hol de intrare, living, dormitor, bucatarie, loc de luat masa, baie, camera tehnica si dresing; mansarda: living, dormitor, baie; Terenul aferent proprietatilor este in suprafata de 3614 mp.

Case de Vanzare Comarnic » Case 3 camere Comarnic » X11A74

Casa cu 3 camere de Vanzare in Comarnic, zona Centrala. Casa in Comarnic, de Vanzare, 3 camere, suprafata totala 100 mp, plus teren 1.291 mp. ID imobil - X11A74.
Imobil: Casa cu 3 camere de Vanzare in Comarnic
Localitate: Comarnic, zona Centrala
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 100 mp, plus teren 1.291 mp
Pret: 67.000 €554 €/mp
Casa de Vanzare in Comarnic, zona Centrala (Casa 3 camere Comarnic). Casa este situata in orasul Comarnic, zona semicentrala. Compartimentare: hol de tranzit, camera de zi cu bucatarie deschisa, doua dormitoare si baie. Utilitatile sunt contorizate separat: apa, gaz, curent electric. Incalzirea casei se realizeaza cu centrala termica proprie.

Case de Vanzare Comarnic » Case 7 camere Comarnic » X1187B

Casa cu 7 camere de Vanzare in Comarnic, zona Ghiosesti. Casa in Comarnic, de Vanzare, 7 camere, suprafata totala 220 mp, plus teren 447 mp. ID imobil - X1187B.
Imobil: Casa cu 7 camere de Vanzare in Comarnic
Localitate: Comarnic, zona Ghiosesti
Specificatii: 7 camere, suprafata totala 220 mp, plus teren 447 mp
Pret: 61.000 €257 €/mp
Casa de Vanzare in Comarnic, zona Ghiosesti (Casa 7 camere Comarnic). Casa are un regim de inaltime P+E, o suprafata de 220 mp si este edificata pe un teren in suprafata de 447 mp. Aceasta este construita din beton si zidarie de BCA, izolata pe exterior cu polistiren si fiind compartimentata astfel: Parter: Living, bucatarie, dormitor, baie, hol si casa scarii.

Case de Vanzare Comarnic » Case 2 camere Comarnic » X11ACA

Casa cu 2 camere de Vanzare in Comarnic, zona Centrala. Casa in Comarnic, de Vanzare, 2 camere, suprafata totala 83 mp, plus teren 490 mp. ID imobil - X11ACA.
Imobil: Casa cu 2 camere de Vanzare in Comarnic
Localitate: Comarnic, zona Centrala
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 83 mp, plus teren 490 mp
Pret: 40.000 €429 €/mp
Casa de Vanzare in Comarnic, zona Centrala (Casa 2 camere Comarnic). Casa care se vinde este situata in orasul Comarnic zona centrala. Este dispusa pe parter, beneficiind de un teren in suprafata de 490 mp. Incalzirea se realizeaza cu sobe de teracota. Compartimentare: 2 camere, hol, bucatarie, baie, wc servici si camara, in suprafata totala de 83 mp.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Case de Vanzare in Comarnic. Case de vanzare in Comarnic pornind de la 40000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari case Comarnic. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu case de vanzare in Comarnic. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter