Vanzari Case Breaza » 48 Anunturi Imobiliare in Breaza

Alerta Pret Listare Tabelara

Case de Vanzare in Breaza

Cautati Case de Vanzare in Breaza? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu case de vanzare in Breaza si preturi pornind de la 25000 €. Pagina 4 din 4.

Case de Vanzare Breaza » Case 5 camere Breaza » X11537

Casa cu 5 camere de Vanzare in Breaza, zona Podul Vadului. Casa in Breaza, de Vanzare, 5 camere si suprafata de 112 mp, plus teren de 336 mp. ID imobil - X11537.
Imobil: Casa cu 5 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza (zona Podul Vadului)
Detalii: 5 camere si suprafata de 112 mp, plus teren de 336 mp
Pret: 75.000 € — 625 €/mp
Casa de Vanzare in Breaza, zona Podul Vadului (Casa 5 camere Breaza). Casa de vanzare, situata in zona Podul Vadului a Orasului Breaza. Casa este construita din zidarie portanta cu planseu din beton armat, fiind compartimentata astfel: Demisol - Camera Parter - Hol, living, dormitor, bucatarie, baie. Etaj - Hol, doua dormitoare, baie Utilitati: apa curenta, apa la fantana, gaze, curent electric.

Case de Vanzare Breaza » Case 5 camere Breaza » X118B3

Casa cu 5 camere de Vanzare in Breaza, zona Breaza de Jos. Casa in Breaza, de Vanzare, 5 camere si suprafata de 192 mp, plus teren de 200 mp. ID imobil - X118B3.
Imobil: Casa cu 5 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza (zona Breaza de Jos)
Detalii: 5 camere si suprafata de 192 mp, plus teren de 200 mp
Pret: 70.000 € — 338 €/mp
Casa de Vanzare in Breaza, zona Breaza de Jos (Casa 5 camere Breaza). Casa P+E de vanzare, situata in Orasul Breaza, Cartierul Breaza de Jos. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai; scara este confectionata din beton lemn.

Case de Vanzare Breaza » Case 3 camere Breaza » X11995

Casa cu 3 camere de Vanzare in Breaza, zona Semicentrala. Casa in Breaza, de Vanzare, 3 camere si suprafata de 126 mp, plus teren de 2.637 mp. ID imobil - X11995.
Imobil: Casa cu 3 camere de Vanzare in Breaza
Localitate: Breaza (zona Semicentrala)
Detalii: 3 camere si suprafata de 126 mp, plus teren de 2.637 mp
Pret: 149.000 € — 762 €/mp
Casa de Vanzare in Breaza, zona Semicentrala (Casa 3 camere Breaza). Casa de Vanzare, situata in zona Semicentrala a Orasului Breaza, avand suprafata construita de 126.31 mp, suprafata utila de 107.36 mp si un teren in suprafata de 2637 mp. Casa este construita din caramida, acoperita cu tabla, compusa din: Living, doua dormitoare, bucatarie, baie si terasa.

« Pagina precedenta

 


Pagina: 1 2 3 4 din 4


Oferte cu Case de Vanzare in Breaza. Case de vanzare in Breaza pornind de la 25000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari case Breaza. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu case de vanzare in Breaza. Pagina 4 din 4.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter