Inchirieri Case Predeal » 2 Anunturi Imobiliare in Predeal

Alerta Pret Listare Tabelara

Case de Inchiriat in Predeal

Cautati Case de Inchiriat in Predeal? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu case de inchiriat in Predeal si preturi pornind de la 450 €.

Case de Inchiriat Predeal » Case 5 camere Predeal » X11655

Casa cu 5 camere de Inchiriat in Predeal, zona Cioplea. Casa Predeal, de Inchiriat, 5 camere, suprafata totala 170 mp, plus teren 752 mp. ID imobil - X11655.
Imobil: Casa cu 5 camere de Inchiriat in Predeal
Localitate: Predeal, zona Cioplea
Specificatii: 5 camere, suprafata totala 170 mp, plus teren 752 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Casa de Inchiriat in Predeal, zona Cioplea (Casa 5 camere Predeal). Casa de inchiriat situata in zona semicentrala a localitatii Predeal, cartierul Cioplea. Proprietatea este compusa dintr-un teren cu suprafata de 751,80 mp, pe care este edificata o constructie cu regimul de inaltime S+P+M cu o suprafata construita desfasurata de aproximativ 170.

Case de Inchiriat Predeal » Case 6 camere Predeal » X219C8

Casa cu 6 camere de Inchiriat in Predeal, zona Semicentrala. Casa Predeal, de Inchiriat, 6 camere, suprafata totala n/a, plus teren 450 mp. ID imobil - X219C8.
Imobil: Casa cu 6 camere de Inchiriat in Predeal
Localitate: Predeal, zona Semicentrala
Specificatii: 6 camere, suprafata totala n/a, plus teren 450 mp
Pret: 450 €
»
Casa de Inchiriat in Predeal, zona Semicentrala (Casa 6 camere Predeal). Inchiriez vila in Predeal! Vila este complet mobilata si compusa din: 5 camere cu tv, 3 bai, living spatios cu tv, frigider, bar, etc. Dotari: centrala termica, tamplarie pvc, parchet, alarma, camere video,curte asfaltata si spatiu verde, poarta acces telecomanda.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Case de Inchiriat in Predeal. Case de inchiriat in Predeal pornind de la 450 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri case Predeal. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu case de inchiriat in Predeal. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter