Inchirieri Case Poiana Campina » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Case de Inchiriat in Poiana Campina

Cautati Case de Inchiriat in Poiana Campina? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu case de inchiriat in Poiana Campina si preturi pornind de la 350 €.

Case de Inchiriat Poiana Campina » Case 5 camere Poiana Campina » X1F90

Casa cu 5 camere de Inchiriat in Poiana Campina, zona Centrala. Casa Poiana Campina, de Inchiriat, 5 camere, suprafata totala 120 mp. ID imobil - X1F90.
Imobil: Casa cu 5 camere de Inchiriat in Poiana Campina
Localitate: Poiana Campina, zona Centrala
Specificatii: 5 camere, suprafata totala 120 mp
Pret: 350 €
»
Casa de Inchiriat in Poiana Campina, zona Centrala (Casa 5 camere Poiana Campina). Casa de inchiriat P+E+M din care se inchiriaza numai etajul si mansarda, care sunt complet mobilate si sunt compartimentate astfel; E: baie, bucatarie, doua dormitoare, hol si casa scarii; M: 3 dormitoare, baie, casa scarii..

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Case de Inchiriat in Poiana Campina. Case de inchiriat in Poiana Campina pornind de la 350 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri case Poiana Campina. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu case de inchiriat in Poiana Campina. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter