Inchirieri Case Cornu » 2 Anunturi Imobiliare in Cornu

Alerta Pret Listare Tabelara

Case de Inchiriat in Cornu

Cautati Case de Inchiriat in Cornu? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu case de inchiriat in Cornu si preturi pornind de la 250 €.

Case de Inchiriat Cornu » Case 4 camere Cornu » X11460

Casa cu 4 camere de Inchiriat in Cornu, zona Cornu de Jos. Casa in Cornu, de Inchiriat, 4 camere, suprafata totala 157 mp, plus teren 2.317 mp. ID imobil - X11460.
Imobil: Casa cu 4 camere de Inchiriat in Cornu
Localitate: Cornu, zona Cornu de Jos
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 157 mp, plus teren 2.317 mp
Pret: INCHIRIAT
Casa de Inchiriat in Cornu, zona Cornu de Jos (Casa 4 camere Cornu). Casa P+M de inchiriat, situata in Cornu de Jos, constructie din beton cu pereti din lemn, acoperita cu tabla. Casa in suprafata construita de 157.14 mp si suprafata utila de 130 mp, dispune de un Teren in suprafata de 2317 mp, este compartimentata astfel: Beci: Suprafata construita - 8.

Case de Inchiriat Cornu » Case 4 camere Cornu » X1D3A

Casa cu 4 camere de Inchiriat in Cornu, zona Semicentrala. Casa in Cornu, de Inchiriat, 4 camere, suprafata totala 171 mp, plus teren 2.443 mp. ID imobil - X1D3A.
Imobil: Casa cu 4 camere de Inchiriat in Cornu
Localitate: Cornu, zona Semicentrala
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 171 mp, plus teren 2.443 mp
Pret: INCHIRIAT
Casa de Inchiriat in Cornu, zona Semicentrala (Casa 4 camere Cornu). Casa de inchiriat in zona semicentrala a Comunei Cornu, cu regimul de inaltime P+M si avand o suprafata total construita de 123.84 mp si care dispune de un teren cu o suprafata de 2443 mp. Casa este compartimentata astfel: Parter: Hol, dormitor, casa scarii, sufragerie, bucatarie, baie, terasa; Etaj mansardat: Living, dormitor, dressing, baie, balcon.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Case de Inchiriat in Cornu. Case de inchiriat in Cornu pornind de la 250 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri case Cornu. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu case de inchiriat in Cornu. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter