Inchirieri Case Comarnic » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Case de Inchiriat in Comarnic

Cautati Case de Inchiriat in Comarnic? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu case de inchiriat in Comarnic si preturi pornind de la 400 €.

Case de Inchiriat Comarnic » Case 2 camere Comarnic » X11AA7

Casa cu 2 camere de Inchiriat in Comarnic, zona DN1. Casa in Comarnic, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 60 mp, plus teren 500 mp. ID imobil - X11AA7.
Imobil: Casa cu 2 camere de Inchiriat in Comarnic
Localitate: Comarnic, zona DN1
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 60 mp, plus teren 500 mp
Pret: 400 €
Casa de Inchiriat in Comarnic, zona DN1 (Casa 2 camere Comarnic). Imobilul care se inchiriaza este situat in Comarnic zona DN1. Din intregul imobil se inchiriaza partea care are deschidere la DN1 respectiv 2(doua) camere si un hol. Imobilul beneficiaza de garaj pentru un autoturism si o suprafata de teren aferenta este de aprox.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Case de Inchiriat in Comarnic. Case de inchiriat in Comarnic pornind de la 400 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri case Comarnic. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu case de inchiriat in Comarnic. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter