Inchirieri Case Campina » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Case de Inchiriat in Campina

Cautati Case de Inchiriat in Campina? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu case de inchiriat in Campina si preturi pornind de la 850 €.

Case de Inchiriat Campina » Case 4 camere Campina » X1B68

Casa cu 4 camere de Inchiriat in Campina, zona Semicentrala. Casa in Campina, de Inchiriat, 4 camere, suprafata totala 130 mp, plus teren 280 mp. ID imobil - X1B68.
Imobil: Casa cu 4 camere de Inchiriat in Campina
Localitate: Campina, zona Semicentrala
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 130 mp, plus teren 280 mp
Pret: 850 €
Casa de Inchiriat in Campina, zona Semicentrala (Casa 4 camere Campina). Casa P+E, de inchiriat situata intr-o zona rezidentiala a municipiului Campina. Casa are suprafata construita de ~130 mp, iar cea utila de ~120 mp si dispune de un teren in suprafata de 280 mp si se inchiriaza mobilata si utilata. COMPARTIMENTARE : P: living, bucatarie, baie, debara, terasa; E: 3 dormitoare, 2 bai, debara, 2 balcoane.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Case de Inchiriat in Campina. Case de inchiriat in Campina pornind de la 850 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri case Campina. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu case de inchiriat in Campina. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter