Inchirieri Case Busteni » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Case de Inchiriat in Busteni

Cautati Case de Inchiriat in Busteni? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu case de inchiriat in Busteni si preturi pornind de la 750 €.

Case de Inchiriat Busteni » Case 4 camere Busteni » X113D8

Casa cu 4 camere de Inchiriat in Busteni, zona Zamora. Casa Busteni, de Inchiriat, 4 camere, suprafata totala 214 mp, plus teren 252 mp. ID imobil - X113D8.
Imobil: Casa cu 4 camere de Inchiriat in Busteni
Localitate: Busteni, zona Zamora
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 214 mp, plus teren 252 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Casa de Inchiriat in Busteni, zona Zamora (Casa 4 camere Busteni). Casa de inchiriat, situata in orasul Busteni, cartierul Zamora. Casa are un regim de inaltime D+P+M1+M2, cu o suprafata construita totala de 213,58 mp.  Se inchiriaza mobilata si utilata. Dispune de un teren in suprafata de 252 mp. Este construita in anul 2008 si beneficiaza de bransamente si contorizari individuale pentru toate utilitatile.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Case de Inchiriat in Busteni. Case de inchiriat in Busteni pornind de la 750 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri case Busteni. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu case de inchiriat in Busteni. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter