Inchirieri Case Banesti » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Case de Inchiriat in Banesti

Cautati Case de Inchiriat in Banesti? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu case de inchiriat in Banesti si preturi pornind de la 150 €.

Case de Inchiriat Banesti » Case 1 camere Banesti » X114E9

Casa cu 1 camere de Inchiriat in Banesti. Casa in Banesti, de Inchiriat, 1 camere, suprafata totala 43 mp, plus teren 100 mp. ID imobil - X114E9.
Imobil: Casa cu 1 camere de Inchiriat in Banesti
Localitate: Banesti
Specificatii: 1 camere, suprafata totala 43 mp, plus teren 100 mp
Pret: INCHIRIAT
Casa de Inchiriat in Banesti (Casa 1 camere Banesti). Casa de inchiriat Banesti, compusa din: dormitor, baie si bucatarie. Casa se inchirieaza mobilata/utilata..

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Case de Inchiriat in Banesti. Case de inchiriat in Banesti pornind de la 150 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri case Banesti. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu case de inchiriat in Banesti. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter