Inchirieri Case Azuga » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Case de Inchiriat in Azuga

Cautati Case de Inchiriat in Azuga? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu case de inchiriat in Azuga si preturi pornind de la 400 €.

Case de Inchiriat Azuga » Case 6 camere Azuga » X11593

Casa cu 6 camere de Inchiriat in Azuga, zona Centrala. Casa Azuga, de Inchiriat, 6 camere, suprafata totala 152 mp, plus teren 367 mp. ID imobil - X11593.
Imobil: Casa cu 6 camere de Inchiriat in Azuga
Localitate: Azuga, zona Centrala
Specificatii: 6 camere, suprafata totala 152 mp, plus teren 367 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Casa de Inchiriat in Azuga, zona Centrala (Casa 6 camere Azuga). Casa de inchiriat situata in orasul Azuga, zona Centrala.  Regimul de inaltime: D+P+M; Casa are 6 (sase) camere si a fost edificata dupa anul 2000, pe un teren cu suprafata de 367.00 mp. Suprafata construita desfasurata (SCD) este de 152.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Case de Inchiriat in Azuga. Case de inchiriat in Azuga pornind de la 400 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri case Azuga. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu case de inchiriat in Azuga. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter