Vanzari Case/vile Provita » 18 Anunturi Imobiliare in Provita

Alerta Pret Listare Tabelara

Case/Vile de Vanzare in Provita

Cautati Case/Vile de Vanzare in Provita? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu case/vile de vanzare in Provita si preturi pornind de la 22000 €. Pagina 2 din 2.

Case de Vanzare Provita » Case 4 camere Provita » X117A3

Casa cu 4 camere de Vanzare in Provita, zona Draganeasa. Casa in Provita, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 118 mp, plus teren 1.458 mp. ID imobil - X117A3.
Imobil: Casa cu 4 camere de Vanzare in Provita
Localitate: Provita, zona Draganeasa
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 118 mp, plus teren 1.458 mp
Pret: 37.000 €166 €/mp
Casa de Vanzare in Provita, zona Draganeasa (Casa 4 camere Provita). Casa de Vanzare, situata in Provita de Jos, avand suprafata construita de 117.51 mp si un teren in suprafata de 1457.50 mp, find compartimentata astfel: Veranda - 8.60 mp Camera - 14.00 mp Camera - 14.00 mp Camera - 14.05 mp Camera - 14.78 mp Camera - 7.51 mp Bucatrie - 14.

Case de Vanzare Provita » Case 4 camere Provita » X11915

Casa cu 4 camere de Vanzare in Provita, zona Draganeasa. Casa in Provita, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 116 mp, plus teren 2.275 mp. ID imobil - X11915.
Imobil: Casa cu 4 camere de Vanzare in Provita
Localitate: Provita, zona Draganeasa
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 116 mp, plus teren 2.275 mp
Pret: 69.000 €360 €/mp
Casa de Vanzare in Provita, zona Draganeasa (Casa 4 camere Provita). Casa Parter de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Provita de Jos. DETALII CONSTRUCTIVE: Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta (caramida), fundatie, stalpi si planseu din beton armat; Acoperisul este de tip sarpanta construit din lemn si este acoperit cu tabla tip Lindab, permitand mansardarea; Finisajele interioare sunt realizate astfel: Casa beneficiaza de termoizolatie cu polistiren; Incalzirea se va face cu centrala termica proprie.

Case de Vanzare Provita » Case 4 camere Provita » X11BE7

Casa cu 4 camere de Vanzare in Provita, zona Provita de Sus. Casa in Provita, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 227 mp, plus teren 417 mp. ID imobil - X11BE7.
Imobil: Casa cu 4 camere de Vanzare in Provita
Localitate: Provita, zona Provita de Sus
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 227 mp, plus teren 417 mp
Pret: 35.000 €132 €/mp
Casa de Vanzare in Provita, zona Provita de Sus (Casa 4 camere Provita). Casa S+P+E de vanzare, situata in Comuna Provita de Sus. DETALII  CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a casei este realizata din lemn, cu fundatie din piatra, cu peretii din paianta; - Acoperisul este de tip sarpanta, construit din lemn, cu invelitoare din tabla; - Tamplaria exterioara si interioara este realizata din lemn; - Finisajele interioare sunt realizate astfel:     • pardoseli din dusumea;     • scara este confectionata din lemn.

« Pagina precedenta

 


Pagina: 1 2 din 2


Oferte cu Case/Vile de Vanzare in Provita. Case/Vile de vanzare in Provita pornind de la 22000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari case/vile Provita. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu case/vile de vanzare in Provita. Pagina 2 din 2.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter