Inchirieri Case/vile Valea Prahovei » 33 Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Case/Vile de Inchiriat Valea Prahovei

Cautati Case/Vile de Inchiriat Valea Prahovei? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu case/vile de inchiriat pe Valea Prahovei si preturi pornind de la 150 €.

Case/Vile de Inchiriat Valea Prahovei » Vile de Inchiriat Breaza » Vile 5 camere Breaza » X21BD5

Vila cu 5 camere de Inchiriat in Breaza, zona Liceul Militar. Vila Breaza, de Inchiriat, 5 camere, suprafata totala 217 mp, plus teren 1.000 mp. ID imobil - X21BD5.
Imobil: Vila cu 5 camere de Inchiriat in Breaza
Localitate: Breaza, zona Liceul Militar
Specificatii: 5 camere, suprafata totala 217 mp, plus teren 1.000 mp
Pret: 600 €
»
Vila de Inchiriat in Breaza, zona Liceul Militar (Vila 5 camere Breaza). Vila D+P+E de inchiriat, situata in zona semicentrala a Orasului Breaza. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a vilei este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si plansee din beton armat; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla; - Tamplaria exterioara este realizata din PVC cu geam termopan; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai; scara este confectionata din beton si este placata cu lemn.

Case/Vile de Inchiriat Valea Prahovei » Case de Inchiriat Cornu » Case 4 camere Cornu » X1D3A

Casa cu 4 camere de Inchiriat in Cornu, zona Semicentrala. Casa Cornu, de Inchiriat, 4 camere, suprafata totala 171 mp, plus teren 2.443 mp. ID imobil - X1D3A.
Imobil: Casa cu 4 camere de Inchiriat in Cornu
Localitate: Cornu, zona Semicentrala
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 171 mp, plus teren 2.443 mp
Pret: 700 €„INCHIRIAT”
»
Casa de Inchiriat in Cornu, zona Semicentrala (Casa 4 camere Cornu). Casa de inchiriat in zona semicentrala a Comunei Cornu, cu regimul de inaltime P+M si avand o suprafata total construita de 123.84 mp si care dispune de un teren cu o suprafata de 2443 mp. Casa este compartimentata astfel: Parter: Hol, dormitor, casa scarii, sufragerie, bucatarie, baie, terasa; Etaj mansardat: Living, dormitor, dressing, baie, balcon.

Case/Vile de Inchiriat Valea Prahovei » Case de Inchiriat Cornu » Case 4 camere Cornu » X11460

Casa cu 4 camere de Inchiriat in Cornu, zona Cornu de Jos. Casa Cornu, de Inchiriat, 4 camere, suprafata totala 157 mp, plus teren 2.317 mp. ID imobil - X11460.
Imobil: Casa cu 4 camere de Inchiriat in Cornu
Localitate: Cornu, zona Cornu de Jos
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 157 mp, plus teren 2.317 mp
Pret: 250 €„INCHIRIAT”
»
Casa de Inchiriat in Cornu, zona Cornu de Jos (Casa 4 camere Cornu). Casa P+M de inchiriat, situata in Cornu de Jos, constructie din beton cu pereti din lemn, acoperita cu tabla. Casa in suprafata construita de 157.14 mp si suprafata utila de 130 mp, dispune de un Teren in suprafata de 2317 mp, este compartimentata astfel: Beci: Suprafata construita - 8.

Case/Vile de Inchiriat Valea Prahovei » Case de Inchiriat Banesti » Case 1 camere Banesti » X114E9

Casa cu 1 camere de Inchiriat in Banesti. Casa Banesti, de Inchiriat, 1 camere, suprafata totala 43 mp, plus teren 100 mp. ID imobil - X114E9.
Imobil: Casa cu 1 camere de Inchiriat in Banesti
Localitate: Banesti
Specificatii: 1 camere, suprafata totala 43 mp, plus teren 100 mp
Pret: 150 €
»
Casa de Inchiriat in Banesti (Casa 1 camere Banesti). Casa de inchiriat Banesti, compusa din: dormitor, baie si bucatarie. Casa se inchirieaza mobilata/utilata..

Case/Vile de Inchiriat Valea Prahovei » Case de Inchiriat Breaza » Case 4 camere Breaza » X11547

Casa cu 4 camere de Inchiriat in Breaza, zona Podul Vadului. Casa Breaza, de Inchiriat, 4 camere, suprafata totala 148 mp, plus teren 571 mp. ID imobil - X11547.
Imobil: Casa cu 4 camere de Inchiriat in Breaza
Localitate: Breaza, zona Podul Vadului
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 148 mp, plus teren 571 mp
Pret: 350 €
»
Casa de Inchiriat in Breaza, zona Podul Vadului (Casa 4 camere Breaza). Casa P+M de inchiriat, situata in zona semicentrala Orasului Breaza, cartierul Podul Vadului. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a parterului este din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat, izolata cu vata minerala la interior, semineu; - Mansarda este construita din structura usoara (lemn), iar planseul este confectionat din grinzi din lemn, aer conditionat; - Acoperisul este din lemn cu invelitoare din tabla zincata; - Tamplaria exterioara este realizata din lemn cu geamuri duble; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: pardoseli din gresie ceramica in bucatarie, bai, hol si living; scara este confectionata din lemn.

Case/Vile de Inchiriat Valea Prahovei » Case de Inchiriat Sinaia » Case 2 camere Sinaia » X112A6

Casa cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Centrala. Casa Sinaia, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 84 mp, plus teren 150 mp. ID imobil - X112A6.
Imobil: Casa cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Centrala
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 84 mp, plus teren 150 mp
Pret: 350 €„INCHIRIAT”
»
Casa de Inchiriat in Sinaia, zona Centrala (Casa 2 camere Sinaia). Casa de inchiriat cu regimul de inaltime Parter (P), situata in zona centrala a Statiunii Sinaia, in imediata apropiere a parcului central Dimitrie Ghica. Casa a fost construita in jurul anului 2003, cu fundatie, stalpi din beton armat, peretii find realizati din zidarie de caramida.

Case/Vile de Inchiriat Valea Prahovei » Case de Inchiriat Predeal » Case 5 camere Predeal » X11655

Casa cu 5 camere de Inchiriat in Predeal, zona Cioplea. Casa Predeal, de Inchiriat, 5 camere, suprafata totala 170 mp, plus teren 752 mp. ID imobil - X11655.
Imobil: Casa cu 5 camere de Inchiriat in Predeal
Localitate: Predeal, zona Cioplea
Specificatii: 5 camere, suprafata totala 170 mp, plus teren 752 mp
Pret: 480 €„INCHIRIAT”
»
Casa de Inchiriat in Predeal, zona Cioplea (Casa 5 camere Predeal). Casa de inchiriat situata in zona semicentrala a localitatii Predeal, cartierul Cioplea. Proprietatea este compusa dintr-un teren cu suprafata de 751,80 mp, pe care este edificata o constructie cu regimul de inaltime S+P+M cu o suprafata construita desfasurata de aproximativ 170.

Case/Vile de Inchiriat Valea Prahovei » Case de Inchiriat Predeal » Case 3 camere Predeal » X119C9

Casa cu 3 camere de Inchiriat in Predeal, zona Semicentrala. Casa Predeal, de Inchiriat, 3 camere, suprafata totala n/a, plus teren 200 mp. ID imobil - X119C9.
Imobil: Casa cu 3 camere de Inchiriat in Predeal
Localitate: Predeal, zona Semicentrala
Specificatii: 3 camere, suprafata totala n/a, plus teren 200 mp
Pret: 250 €„INCHIRIAT”
»
Casa de Inchiriat in Predeal, zona Semicentrala (Casa 3 camere Predeal). Casa de inchiriat in Predeal ce are in componenta 2 dormitoare, living locuibil, bucatarie, baie, veranda acoperita pentru luat masa, curte libera cu gazon. Suprafata utila imobil 120 mp. Suprafata utila curte libera 200 mp. Dotari: contorizare separata, incalzire cu centrala termica, tamplarie aluminiu, parchet, usa metalica etc Se inchiriaza pe termen lung, exclus inchiriere doar pentru sezonul de iarna.

Case/Vile de Inchiriat Valea Prahovei » Case de Inchiriat Sinaia » Case 4 camere Sinaia » X1A9E

Casa cu 4 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Furnica. Casa Sinaia, de Inchiriat, 4 camere, suprafata totala 70 mp. ID imobil - X1A9E.
Imobil: Casa cu 4 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Furnica
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 70 mp
Pret: 280 €„INCHIRIAT”
»
Casa de Inchiriat in Sinaia, zona Furnica (Casa 4 camere Sinaia). Casa cu 4 camere de inchiriat, situata in orasul Sinaia, Cartierul Furnica. Imobilul beneficiaza de o priveliste unica spre centrul orasului. Regim de inaltime: D+P+M, anul construirii imobilului 2002.  Casa are in componenta: trei (3) dormitoare, doua (2) bai, doua (2) bucatarii si living.

Case/Vile de Inchiriat Valea Prahovei » Vile de Inchiriat Predeal » Vile 6 camere Predeal » X219C8

Vila cu 6 camere de Inchiriat in Predeal, zona Semicentrala. Vila Predeal, de Inchiriat, 6 camere, suprafata totala n/a, plus teren 450 mp. ID imobil - X219C8.
Imobil: Vila cu 6 camere de Inchiriat in Predeal
Localitate: Predeal, zona Semicentrala
Specificatii: 6 camere, suprafata totala n/a, plus teren 450 mp
Pret: 450 €
»
Vila de Inchiriat in Predeal, zona Semicentrala (Vila 6 camere Predeal). Inchiriez vila in Predeal! Vila este complet mobilata si compusa din: 5 camere cu tv, 3 bai, living spatios cu tv, frigider, bar, etc. Dotari: centrala termica, tamplarie pvc, parchet, alarma, camere video,curte asfaltata si spatiu verde, poarta acces telecomanda.

Case/Vile de Inchiriat Valea Prahovei » Vile de Inchiriat Busteni » Vile 8 camere Busteni » X21ABE

Vila cu 8 camere de Inchiriat in Busteni, zona Zamora. Vila Busteni, de Inchiriat, 8 camere, suprafata totala 300 mp, plus teren 1.000 mp. ID imobil - X21ABE.
Imobil: Vila cu 8 camere de Inchiriat in Busteni
Localitate: Busteni, zona Zamora
Specificatii: 8 camere, suprafata totala 300 mp, plus teren 1.000 mp
Pret: 1.600 €
»
Vila de Inchiriat in Busteni, zona Zamora (Vila 8 camere Busteni). Vila de inchiriat in Buste cu suprafata construita totala de 300 mp si teren aferent de 1000 mp! Compartimentare: Demisol: sala de divertisment (masa de biliard, tenis de masa); Parter; living, bucatarie, loc de luat masa, terasa; Etaj: 3(trei) dormitoare cu bai si balcoane proprii; Mansarda: 3(trei) dormitoare cu bai si balcoane proprii;  Finisaje: Gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan.

Case/Vile de Inchiriat Valea Prahovei » Vile de Inchiriat Campina » Vile 11 camere Campina » X21BB1

Vila cu 11 camere de Inchiriat in Campina, zona Turnatorie. Vila Campina, de Inchiriat, 11 camere, suprafata totala 349 mp, plus teren 400 mp. ID imobil - X21BB1.
Imobil: Vila cu 11 camere de Inchiriat in Campina
Localitate: Campina, zona Turnatorie
Specificatii: 11 camere, suprafata totala 349 mp, plus teren 400 mp
Pret: 1.000 €
»
Vila de Inchiriat in Campina, zona Turnatorie (Vila 11 camere Campina). Vila de Inchiriat, situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, avand o suprafata construita de 349 mp si o suprafata utila de 293 mp, compartimentata astfel: Demisol: Camera Tehnica - 23.24 mp Spatiu depozitare - 26.36 mp Spatiu depozitare - 26.25 mp Parter: Living - 35.

Case/Vile de Inchiriat Valea Prahovei » Vile de Inchiriat Busteni » Vile 8 camere Busteni » X214D5

Vila cu 8 camere de Inchiriat in Busteni, zona Zamora. Vila Busteni, de Inchiriat, 8 camere, suprafata totala 314 mp, plus teren 2.224 mp. ID imobil - X214D5.
Imobil: Vila cu 8 camere de Inchiriat in Busteni
Localitate: Busteni, zona Zamora
Specificatii: 8 camere, suprafata totala 314 mp, plus teren 2.224 mp
Pret: 2.300 €
»
Vila de Inchiriat in Busteni, zona Zamora (Vila 8 camere Busteni). Casa/Vila de inchiriat situata in orasul Busteni, cartier Zamora. Vila este situata intr-o zona linistita si reprezinta alegerea perfecta pentru cei care sunt in cautare de liniste si relaxare. Zona este extrem de pitoreasca, fiind perfecta pentru plimbari in aer liber, precum si vizite la principalele obiective turistice din zona: Castelul Cantacuzino, Crucea Caraiman, etc.

Case/Vile de Inchiriat Valea Prahovei » Vile de Inchiriat Campina » Vile 8 camere Campina » X21628

Vila cu 8 camere de Inchiriat in Campina, zona Muscel. Vila Campina, de Inchiriat, 8 camere, suprafata totala 620 mp, plus teren 700 mp. ID imobil - X21628.
Imobil: Vila cu 8 camere de Inchiriat in Campina
Localitate: Campina, zona Muscel
Specificatii: 8 camere, suprafata totala 620 mp, plus teren 700 mp
Pret: 800 €
»
Vila de Inchiriat in Campina, zona Muscel (Vila 8 camere Campina). Vila de Inchiriat, situata in zona rezidentiala a Municipiului Campina, avand suprafata construita de 620 mp, suprafata utila de 539.13 mp si este compartimentata astfel: Demisol: Garaj - 144 mp Camera Tehnica - 25.8 mp Parter: Bucatarie - 27.89 mp Terasa - 6.

Case/Vile de Inchiriat Valea Prahovei » Vile de Inchiriat Campina » Vile 10 camere Campina » X2E93

Vila cu 10 camere de Inchiriat in Campina, zona Muscel. Vila Campina, de Inchiriat, 10 camere, suprafata totala 526 mp, plus teren 728 mp. ID imobil - X2E93.
Imobil: Vila cu 10 camere de Inchiriat in Campina
Localitate: Campina, zona Muscel
Specificatii: 10 camere, suprafata totala 526 mp, plus teren 728 mp
Pret: 2.000 €
»
Vila de Inchiriat in Campina, zona Muscel (Vila 10 camere Campina). Vila D+P+E de inchiriat, situata in zona rezidentiala a Municipiului Campina, in cartierul Muscel, construita din caramida, cu fundatie, stalpi, planseu din beton armat, termosistem exterior din polistiren expandat, acoperita cu tigla Bramac ( model Alpina de culoare brun-roscat), tamplarie PVC cu geam termopan, ferestre de mansarda Velux la etaj, avand o suprafata construita de 526.

 

Pagina urmatoare »


Pagina: 1 2 3 din 3


Oferte cu Case/Vile de Inchiriat Valea Prahovei. Case/Vile de inchiriat pe Valea Prahovei pornind de la 150 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri case/vile Valea Prahovei. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu case/vile de inchiriat pe Valea Prahovei. Pagina 1 din 3.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter