Vanzari Apartamente Sinaia » 27 Anunturi Imobiliare in Sinaia

Alerta Pret Vizualizare Tabelara

Apartamente de Vanzare in Sinaia

Cautati Apartamente de Vanzare in Sinaia? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu apartamente de vanzare in Sinaia si preturi pornind de la 25000 €.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01D8D

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Furnica. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 2 camere si suprafata de 41 mp. ID imobil - X01D8D.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Furnica)
Detalii: 2 camere si suprafata de 41 mp
Pret: 110.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Furnica (Apartament 2 camere Sinaia). Apartamentul se afla la mezanin intr-o cladire avand regimul de inaltime D+P+2E+M. Acesta are o suprafata de 41 de mp si este compus din: Camera de zi cu bucatarie open-space, dormitor si baie. De asemenea apartamentul beneficiaza in exclusivitate de o curte proprie avand suprafata de 64 mp, amenajata cu foisor, gazon, alei pietonale si arbusti ornamentali.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01D88

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 2 camere si suprafata de 60 mp. ID imobil - X01D88.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Platoul Izvor)
Detalii: 2 camere si suprafata de 60 mp
Pret: 90.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor (Apartament 2 camere Sinaia).                                    APARTAMENT DE VANZARE IN SINAIA Apartamentul se afla la etajul al III lea si are o suprafata construita de 60 mp. Compartimentare: camera de zi, bucatarie, dormitor, baie si balcon, in suprafata construita de 60 mp.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01D86

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Furnica. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 2 camere si suprafata de 61 mp. ID imobil - X01D86.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Furnica)
Detalii: 2 camere si suprafata de 61 mp
Pret: 72.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Furnica (Apartament 2 camere Sinaia). Apartamentul se afla la primul nivel al unui bloc nou construit prevazut cu lift. Apartamentul este in Sinaia si are o suprafata de 61 mp, fiind compus din: Camera de zi cu bucatarie open-space, dormitor, baie si balcon. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat si beneficiaza de centrala termica proprie si separatie la toate utilitatile.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01D81

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 2 camere si suprafata de 61 mp. ID imobil - X01D81.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Deosebita)
Detalii: 2 camere si suprafata de 61 mp
Pret: 100.900 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita (Apartament 2 camere Sinaia). AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un apartamentul de lux, situat in Sinaia, zona centrala. Regimul de inaltime al cladirii: P+E+2E, apartamentul fiind situat la parter. Compartimentare: camera de zi cu bucatarie open-space, dormitor, baie si o terasa deschisa generoasa, in suprafata de 61 mp.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01D7C

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 3 camere (de lux) si suprafata de 97 mp. ID imobil - X01D7C.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Deosebita)
Detalii: 3 camere (de lux) si suprafata de 97 mp
Pret: 160.700 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita (Apartament 3 camere Sinaia).                        AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un APARTAMENT CU 3 CAMERE, IN ZONA CENTRALA A ORASULUI SINAIA Apartamentul cu finisaje de calitate superioara, este situat la etajul al II lea, intru-un imobil cu regim de inaltime P+E+2E.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01D80

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 3 camere si suprafata de 110 mp. ID imobil - X01D80.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Deosebita)
Detalii: 3 camere si suprafata de 110 mp
Pret: 185.400 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita (Apartament 3 camere Sinaia). AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un APARTAMENT cu 3 CAMERE, situat in centru statiunii SINAIA. Apartamentul cu finasaje de lux se afla la etajul I, intr-un imobil cu regim de inaltime P+E+2E. Compartimentare: camera de zi cu bucatarie open-space, 2 dormitoare, 2 bai si o terasa deschisa generoasa, in suprafata de 110 mp.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01D7E

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 3 camere si suprafata de 85 mp. ID imobil - X01D7E.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Deosebita)
Detalii: 3 camere si suprafata de 85 mp
Pret: 142.150 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita (Apartament 3 camere Sinaia). AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un APARTAMENT CU 3 CAMERE, IN SINAIA ZONA CENTRALA  Apartamentul cu finisaje de lux, se afla intr-un imobil cu regim de inaltime P+E+2E, fiind situat la etajul I. Compartimentare: camera de zi cu bucatarie open-space, 2 dormitoare, 2 bai si 2 terase, in suprafata de 85 mp.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01D79

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 2 camere (de lux) si suprafata de 55 mp. ID imobil - X01D79.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Deosebita)
Detalii: 2 camere (de lux) si suprafata de 55 mp
Pret: 88.600 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita (Apartament 2 camere Sinaia).                                AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un APARTAMENT CU 2 CAMERE SITUAT IN ZONA CENTRALA A STATIUNII SINAIA Regimul de inaltime al imobilului: P+E+2E, apartamentul fiind situat la etajul al II lea.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01D82

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 3 camere si suprafata de 110 mp. ID imobil - X01D82.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Deosebita)
Detalii: 3 camere si suprafata de 110 mp
Pret: 157.600 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita (Apartament 3 camere Sinaia).                                AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un apartament de lux Imobilul se afla in centrul statiunii Sinaia, de unde se pot accesa usor toate obiectivele turistice dar si centrele comerciale.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01D76

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Centrala. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 2 camere (decomandat) si suprafata de 70 mp. ID imobil - X01D76.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Centrala)
Detalii: 2 camere (decomandat) si suprafata de 70 mp
Pret: 77.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Centrala (Apartament 2 camere Sinaia). Apartamentul se afla la etajul 1 intr-o vila avand regimul de inaltime D+P+E+M. Acesta are o suprafata de 70 mp si este compus din: Camera de zi, dormitor, bucatarie, baie si hol intrare. Apartamentul se afla intr-o zona foarte buna, la cateva minute de mers pe jos de centrul statiunii Sinaia.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 5 camere Sinaia » X01D6F

Apartament cu 5 camere de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 5 camere si suprafata de 156 mp. ID imobil - X01D6F.
Imobil: Apartament cu 5 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Semicentrala)
Detalii: 5 camere si suprafata de 156 mp
Pret: 140.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala (Apartament 5 camere Sinaia). Apartamentul se afla la parter intr-o vila avand regim de inaltime D+P+M. Acesta are o suprafata totala de 156 mp si dispune de teren in suprafata de 208 mp. Structura apartamentului este: Subsol: pivnita in suprafata de 14 mp. Parter: Camera de zi, 3 dormitoare, bucatarie, baie, wc de serviciu, camara si 2 terase.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 1 camere Sinaia » X01D5A

Apartament cu 1 camere de Vanzare in Sinaia, zona Furnica. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 1 camere (tip-studio) si suprafata de 44 mp. ID imobil - X01D5A.
Imobil: Apartament cu 1 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Furnica)
Detalii: 1 camere (tip-studio) si suprafata de 44 mp
Pret: 135.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Furnica (Apartament 1 camere Sinaia). APARTAMENT tip STUDIO de vanzare in Sinaia, zona Furnica Constructia a fost edificata in anul 2021 din materiale de buna calitate si se afla intr-o zona insorita a cartierului Furnica. Imobilul are in componenta mai multa unitati care se inchiriaza in regim turistic.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01563

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 3 camere (semidecomandat) si suprafata de 68 mp. ID imobil - X01563.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia
Detalii: 3 camere (semidecomandat) si suprafata de 68 mp
Pret: 79.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia (Apartament 3 camere Sinaia). Apartament cu 3 camere, semidecomandat, de vanzare in zona semicentrala a localitatii Sinaia. Apartamentul are suprafata utila de 55,79 mp si suprafata construita de 67,54 mp, fiind compartimentat astfel: camera de zi: 15,10 mp; dormitor: 9.52 mp; dormitor: 9,79 mp bucatarie: 7.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 6 camere Sinaia » X0A8F

Apartament cu 6 camere de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 6 camere si suprafata de 199 mp. ID imobil - X0A8F.
Imobil: Apartament cu 6 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Semicentrala)
Detalii: 6 camere si suprafata de 199 mp
Pret: 65.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala (Apartament 6 camere Sinaia). De vanzare apartament duplex in vila, situat in zona semicentrala a statiunii Sinaia. Apartamentul, cu suprafata utila de 169,45 mp. si suprafata construita de 199,48 mp., este compartimentat astfel: Parter: 3 (trei) camere, hol de acces si tranzit, w.c. si terasa (s.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01C3D

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Centrala. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 3 camere si suprafata de 120 mp. ID imobil - X01C3D.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Centrala)
Detalii: 3 camere si suprafata de 120 mp
Pret: 135.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Centrala (Apartament 3 camere Sinaia). Apartament cu 3 camere in Sinaia, zona centrala Apartamentul este situat la etajul I, intr-un imobil nou. Compartimentare: Camera de zi, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie, loc pentru servit masa si balcon, in suprafata construita totala de aprox. 120 mp.

 

Pagina urmatoare »


Pagina: 1 2 din 2


Stiri Recente
Jurnal de agent imobiliar pentru 17.07.2021 - inca o saptamana de foc in imobiliare
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 17.07.2021 - inca o saptamana de foc in imobiliare. Iata cateva recomandari imobiliare de weekend: X01D75 - Garsoniera de vanzare in Sinaia, zona Furnica. Garsoniera se vinde complet mobilata/utilata; X01D77 - Garsoniera de vanzare in Azuga. Este mobilata si utilata pentru a putea fi inchiriata in regim turistic. Se afla in aproprierea partiei de schi Sorica si Cazacu; X41D78 - Pensiune de vanzare in Comarnic, zona Ghiosesti. Complexul de vile include 2 corpuri principale insumand 833 mp construiti si 25 de spatii de cazare; X01D79 (COMISION 0%) - Apartament de vanzare in Sinaia, zona Deosebita. Locatia este una deosebita, la doar cateva minute de centru orasului Sinaia; X01D82 (COMISION 0%) - Apartament de vanzare in Sinaia, zona Deosebita. Imobilul se afla in centrul statiunii Sinaia, de unde se pot accesa usor toate obiectivele turistice dar si centrele comerciale; X01D7E (COMISION 0%) - Apartament de vanzare in Sinaia, zona Deosebita. Apartamentul cu finisaje de lux, se afla intr-un imobil cu regim d...

Jurnal de agent imobiliar pentru 10.07.2021 - recomandari de weekend
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 10.07.2021 - recomandari de weekend. Iata cateva recomandari imobiliare de weekend: X01D75 - Garsoniera de vanzare in Sinaia, zona Furnica. Garsoniera se afla la primul nivel al unui bloc nou, cu lift. Prin pozitionare si facilitatile oferite, este ideala pentru regim turistic; X01D76 - Apartament de vanzare in Sinaia, zona centrala. Apartamentul se afla intr-o zona foarte buna, la cateva minute de mers pe jos de centrul statiunii Sinaia. De asemenea, beneficiaza de loc de parcare si acces la curtea amenajata cu loc de joaca pentru copii, spatiu pentru relaxare, etc. ...

Oferte cu Apartamente de Vanzare in Sinaia. Apartamente de vanzare in Sinaia pornind de la 25000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari apartamente Sinaia. Mervani va pune la dispozitie oferte imobiliare cu apartamente de vanzare in Sinaia. Pagina 1 din 2.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente