Vanzari Apartamente Sinaia » 46 Anunturi Imobiliare in Sinaia

Alerta Pret Listare Tabelara

Apartamente de Vanzare in Sinaia

Cautati Apartamente de Vanzare in Sinaia? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu apartamente de vanzare in Sinaia si preturi pornind de la 28000 €.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01AE2

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Centrala. Apartament Sinaia, de Vanzare, 2 camere, suprafata totala 37 mp. ID imobil - X01AE2.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Centrala
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 37 mp
Pret: 28.000 €757 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Centrala (Apartament 2 camere Sinaia). Apartament cu 2 camere, de vanzare, situat la etajul 4 si mansarda intr-un bloc cu 4 etaje din Sinaia. Apartamentul este format din: Etaj 4: camera, baie, bucatarie deschisa, hol intrare si scara acces nivel superior; Mansarda: camera si baie. Apartamentul provine dintr-o garsoniera ce a fost extinsa cu inca o camera si baie aflate la mansarda.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 5 camere Sinaia » X01858

Apartament cu 5 camere de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor. Apartament Sinaia, de Vanzare, 5 camere, suprafata totala 139 mp. ID imobil - X01858.
Imobil: Apartament cu 5 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Platoul Izvor
Specificatii: 5 camere, suprafata totala 139 mp
Pret: 75.000 €540 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor (Apartament 5 camere Sinaia). Apartamentul se afla in Sinaia, are 5 camere, este de tip duplex (dispus pe 2 niveluri) si are suprafata totala de 139 mp. Apartamentul este structurat astfel: Primul nivel: Living, 2 dormitoare, bucatarie inchisa si 1 baie; Nivelul mansardat: 2 camere si 1 baie cu cada tip jacuzzi.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 4 camere Sinaia » X0C7D

Apartament cu 4 camere de Vanzare in Sinaia, zona Centrala. Apartament Sinaia, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 150 mp. ID imobil - X0C7D.
Imobil: Apartament cu 4 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Centrala
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 150 mp
Pret: 87.000 €425 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Centrala (Apartament 4 camere Sinaia). Apartament deosebit, 4 camere. Este situat la parterul unei vile D1+D2+P+E, in Sinaia - zona centrala. Apartamentul cu uprafata utila de 114.20 mp. si suprafata construita de 150,40 mp. se compune din: - Camera de zi, 3 dormitoare, 3 holuri, bucatarie, debara, baie, wc serviciu si boxa.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01C35

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor. Apartament Sinaia, de Vanzare, 3 camere, suprafata totala 80 mp. ID imobil - X01C35.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Platoul Izvor
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 80 mp
Pret: 60.000 €750 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor (Apartament 3 camere Sinaia). Apartamentul este situat la etajul 1 intr-un imobil avand regim de inaltime P+4E din Sinaia. Acesta are o suprafata construita totala de apr 80 de mp si este com pus din: camera de zi, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai si balcon inchis. Avantajele acestui apartament sunt urmatoarele: Decomandat , avand doua grupuri sanitare; Etaj 1 cu expunere pe partea sudica a blocului; Zona amenajata, cu magazine si spatii de relaxare; Anvelopare exterioara, tamplarie termopan din aluminiu la toate geamurile, balcon inchis in tamplarie termopan; Centrala Vaillant si calorifere din aluminiu; Parchet stejar masiv in stare excelenta , usi interioare din lemn; Mobilier de bucatarie excelent, aragaz , hota + divers mobilier; Usa intrare metalica , inchidere Mottura.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01795

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Ultracentrala. Apartament Sinaia, de Vanzare, 3 camere, suprafata totala 106 mp. ID imobil - X01795.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Ultracentrala
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 106 mp
Pret: 114.500 €1.080 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Ultracentrala (Apartament 3 camere Sinaia). Apartament cu 3 camere de vanzare in statiunea Sinaia. Ultracentral. Locatia este unica, in vecinatatea punctelor de interes ale orasului. Apartamentul este situat la etajul 2, dispus pe o suprafata de 110 mp, repartizati astfel: 3 camere, bucatarie deschisa, baie, grup sanitar, 2 debarale, hol, 2 terase ce deservesc toate camerele.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 4 camere Sinaia » X01A3A

Apartament cu 4 camere de Vanzare in Sinaia, zona Centrala. Apartament Sinaia, de Vanzare, 4 camere, suprafata totala 110 mp. ID imobil - X01A3A.
Imobil: Apartament cu 4 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Centrala
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 110 mp
Pret: 106.000 €964 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Centrala (Apartament 4 camere Sinaia). Apartamentul are 4 camere si se vinde in Sinaia, intr-un imobil cu regim de inaltime D+P+E+M, imobil construit inainte de anul 1980. Avantajul principal al acestui apartament este pozitia lui in zona centrala a orasului, in imediata apropiere a tuturor punctelor de interes ale orasului, a Pietei centrale dar si a supermarketurilor.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01725

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Castelul Peles. Apartament Sinaia, de Vanzare, 3 camere, suprafata totala 105 mp. ID imobil - X01725.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Castelul Peles
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 105 mp
Pret: 88.000 €842 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Castelul Peles (Apartament 3 camere Sinaia). Apartament 3 camere, in suprafata construita de 104 mp, situat in zona centrala a statiunii Sinaia, intr-un imobil construit in 2009. Apartamentul este decomandat, cu termoizolatie, tamplarie termopan, contorizare individuala pe apa, gaz si curent electric.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01C28

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Izvor. Apartament Sinaia, de Vanzare, 2 camere, suprafata totala 50 mp. ID imobil - X01C28.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Izvor
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 50 mp
Pret: 44.000 €880 €/mp
»
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Izvor (Apartament 2 camere Sinaia). Apartamentul este decomandat si se afla la etajul 3, intr-un bloc avand regimul de inaltime P+4E. Acesta are o suprafata de 50 de mp si este compus din: Camera de zi, dormitor, bucatarie, baie, hol si un balcon inchis. Apartamentul se afla intr-o zona linistita si beneficiaza de acces usor catre numeroase facilitati: magazine, piata, farmacie, spital, scoli, gradinita, etc.

 

Pagina urmatoare »


Pagina: 1 2 3 4 5 6 din 6


Oferte cu Apartamente de Vanzare in Sinaia. Apartamente de vanzare in Sinaia pornind de la 28000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari apartamente Sinaia. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu apartamente de vanzare in Sinaia. Pagina 1 din 6.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter