Vanzari Apartamente Sinaia » 24 Anunturi Imobiliare in Sinaia

Alerta Pret Vizualizare Tabelara

Apartamente de Vanzare in Sinaia

Cautati Apartamente de Vanzare in Sinaia? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu apartamente de vanzare in Sinaia si preturi pornind de la 25000 €.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01D97

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona 1 Mai. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 2 camere si suprafata de 60 mp. ID imobil - X01D97.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona 1 Mai)
Detalii: 2 camere si suprafata de 60 mp
Pret: 55.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona 1 Mai (Apartament 2 camere Sinaia). Apartamentul se afla la parter intr-un imobil avand regimul de inaltime P+4E. Acesta are o suprafata de apr 60 de mp si este compus din: Camera de zi, dormitor, bucatarie, baie, balcon si 2 debarale. Apartamentul are separatie la toate utilitatile, centrala termica proprie pe gaz si expunere SE.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01D80

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 3 camere si suprafata de 110 mp. ID imobil - X01D80.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Deosebita)
Detalii: 3 camere si suprafata de 110 mp
Pret: 214.500 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita (Apartament 3 camere Sinaia). AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un APARTAMENT cu 3 CAMERE, situat in centru statiunii SINAIA. Apartamentul cu finasaje de lux se afla la etajul I, intr-un imobil cu regim de inaltime P+E+2E. Compartimentare: camera de zi cu bucatarie open-space, 2 dormitoare, 2 bai si o terasa deschisa generoasa, in suprafata de 110 mp.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01D7E

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 3 camere si suprafata de 85 mp. ID imobil - X01D7E.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Deosebita)
Detalii: 3 camere si suprafata de 85 mp
Pret: 166.600 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita (Apartament 3 camere Sinaia). AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un APARTAMENT CU 3 CAMERE, IN SINAIA ZONA CENTRALA Apartamentul cu finisaje de lux, se afla intr-un imobil cu regim de inaltime P+E+2E, fiind situat la etajul I. Compartimentare: camera de zi cu bucatarie open-space, 2 dormitoare, 2 bai si 2 terase, in suprafata de 85 mp.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01D79

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 2 camere (de lux) si suprafata de 55 mp. ID imobil - X01D79.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Deosebita)
Detalii: 2 camere (de lux) si suprafata de 55 mp
Pret: 91.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita (Apartament 2 camere Sinaia). AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un APARTAMENT CU 2 CAMERE SITUAT IN ZONA CENTRALA A STATIUNII SINAIA Regimul de inaltime al imobilului: P+E+2E, apartamentul fiind situat la etajul al II lea. Apartamentul cu finisaje de lux este compartimentat astfel: camera de zi cu bucatarie open-space, dormitor, baie si o terasa deschisa generoasa, in suprafata de 55 mp.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01DAD

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 3 camere si suprafata de 90 mp. ID imobil - X01DAD.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Semicentrala)
Detalii: 3 camere si suprafata de 90 mp
Pret: 85.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala (Apartament 3 camere Sinaia). Apartamentul se afla in Sinaia, la etajul 4 intr-un imobil avand regimul de inaltime P+4E. Acesta are o suprafata de 90 mp si este compus din: Camera de zi, 2 dormitoare, bucatarie inchisa, 2 bai, hol si logie inchisa. Apartamentul a fost recent renovat cu materiale si mobilier de calitate superioara.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 5 camere Sinaia » X01D6F

Apartament cu 5 camere de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 5 camere si suprafata de 156 mp. ID imobil - X01D6F.
Imobil: Apartament cu 5 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Semicentrala)
Detalii: 5 camere si suprafata de 156 mp
Pret: 100.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala (Apartament 5 camere Sinaia). Apartamentul se afla la parter intr-o vila avand regim de inaltime D+P+M. Acesta are o suprafata totala de 156 mp si dispune de teren in suprafata de 208 mp. Structura apartamentului este: Subsol: pivnita in suprafata de 14 mp. Parter: Camera de zi, 3 dormitoare, bucatarie, baie, wc de serviciu, camara si 2 terase.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 4 camere Sinaia » X01DA9

Apartament cu 4 camere de Vanzare in Sinaia, zona Furnica. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 4 camere si suprafata de 163 mp. ID imobil - X01DA9.
Imobil: Apartament cu 4 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Furnica)
Detalii: 4 camere si suprafata de 163 mp
Pret: 135.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Furnica (Apartament 4 camere Sinaia).                                APARTAMENT DE VANZARE IN SINAIA ZONA FURNICA Agentia Mervani va propune spre vanzare un apartament generos in suprafata construita totala de 163,64 mp (SU 130,45 mp), construit in perioada interbelica.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01728

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Ferdinand. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 3 camere (decomandat) si suprafata de 90 mp. ID imobil - X01728.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Ferdinand)
Detalii: 3 camere (decomandat) si suprafata de 90 mp
Pret: 53.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Ferdinand (Apartament 3 camere Sinaia). Apartamentul se afla in Sinaia, la demisol, intr-un imobil cu regim de inaltime D+P+E, are o suprafata de 90 mp si beneficiaza de un teren in suprafata de 140 mp (indivizi din 240 mp). Este format din 2 dormitoare, living, bucatarie si baie. De asemenea, are iesire pe terasa catre curtea unde poate fi amenajat un foisor, barbeque, etc.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01D8D

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Furnica. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 2 camere si suprafata de 41 mp. ID imobil - X01D8D.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Furnica)
Detalii: 2 camere si suprafata de 41 mp
Pret: 110.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Furnica (Apartament 2 camere Sinaia). Apartamentul se afla la mezanin intr-o cladire avand regimul de inaltime D+P+2E+M. Acesta are o suprafata de 41 de mp si este compus din: Camera de zi cu bucatarie open-space, dormitor si baie. De asemenea apartamentul beneficiaza in exclusivitate de o curte proprie avand suprafata de 64 mp, amenajata cu foisor, gazon, alei pietonale si arbusti ornamentali.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01D88

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 2 camere si suprafata de 60 mp. ID imobil - X01D88.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Platoul Izvor)
Detalii: 2 camere si suprafata de 60 mp
Pret: 90.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor (Apartament 2 camere Sinaia).                                    APARTAMENT DE VANZARE IN SINAIA Apartamentul se afla la etajul al III lea si are o suprafata construita de 60 mp. Compartimentare: camera de zi, bucatarie, dormitor, baie si balcon, in suprafata construita de 60 mp.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01D81

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 2 camere si suprafata de 61 mp. ID imobil - X01D81.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Deosebita)
Detalii: 2 camere si suprafata de 61 mp
Pret: 100.900 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Deosebita (Apartament 2 camere Sinaia). AGENTIA MERVANI va propune spre vanzare un apartamentul de lux, situat in Sinaia, zona centrala. Regimul de inaltime al cladirii: P+E+2E, apartamentul fiind situat la parter. Compartimentare: camera de zi cu bucatarie open-space, dormitor, baie si o terasa deschisa generoasa, in suprafata de 61 mp.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01D76

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Centrala. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 2 camere (decomandat) si suprafata de 70 mp. ID imobil - X01D76.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Centrala)
Detalii: 2 camere (decomandat) si suprafata de 70 mp
Pret: 77.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Centrala (Apartament 2 camere Sinaia). Apartamentul se afla la etajul 1 intr-o vila avand regimul de inaltime D+P+E+M. Acesta are o suprafata de 70 mp si este compus din: Camera de zi, dormitor, bucatarie, baie si hol intrare. Apartamentul se afla intr-o zona foarte buna, la cateva minute de mers pe jos de centrul statiunii Sinaia.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01563

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 3 camere (semidecomandat) si suprafata de 68 mp. ID imobil - X01563.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia
Detalii: 3 camere (semidecomandat) si suprafata de 68 mp
Pret: 79.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia (Apartament 3 camere Sinaia). Apartament cu 3 camere, semidecomandat, de vanzare in zona semicentrala a localitatii Sinaia. Apartamentul are suprafata utila de 55,79 mp si suprafata construita de 67,54 mp, fiind compartimentat astfel: camera de zi: 15,10 mp; dormitor: 9.52 mp; dormitor: 9,79 mp bucatarie: 7.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01C3D

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Centrala. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 3 camere si suprafata de 120 mp. ID imobil - X01C3D.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Centrala)
Detalii: 3 camere si suprafata de 120 mp
Pret: 135.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Centrala (Apartament 3 camere Sinaia). Apartament cu 3 camere in Sinaia, zona centrala Apartamentul este situat la etajul I, intr-un imobil nou. Compartimentare: Camera de zi, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie, loc pentru servit masa si balcon, in suprafata construita totala de aprox. 120 mp.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X0136C

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Izvor. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 3 camere (decomandat) si suprafata de 82 mp. ID imobil - X0136C.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Izvor)
Detalii: 3 camere (decomandat) si suprafata de 82 mp
Pret: 94.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Izvor (Apartament 3 camere Sinaia). Apartament cu 3 camere de vanzare in orasul Sinaia, decomandat, situat la etajul 3 intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E si avand suprafata totala de 81 mp. Apartamentul se vinde mobilat si utilat, acesta fiind compus din 2 dormitoare, living, bucatarie open-space (stil american), 2 bai si holuri.

 

Pagina urmatoare »


Pagina: 1 2 din 2


Stiri Recente
Jurnal de agent imobiliar pentru 16.10.2021 - recomandari de weekend
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 16.10.2021 - recomandari de weekend. Iata cateva recomandari imobiliare de weekend: X21DC6 - Vila P+E de vanzare, construita in anul 2021, situata in comuna Valea Doftanei, satul Traisteni; X31DC7 - Teren intravilan de vanzare in comuna Poiana Campina, avand suprafata de 2000 mp si deschidere de 18 ml; X31DC5 - Teren intravilan de vanzare in comuna Telega, zona Bustenari, avand suprafata de 3947 mp si deschidere de 58 ml; X14AF - Casa P+E de vanzare in zona centrala a municipiului Campina. Imobilul are suprafata construita de 120 mp, suprafata utila de 100 mp, plus teren in suprafata de 142 mp; X3DBE - Teren intravilan de vanzare in zona semicentrala a orasului Breaza, avand suprafata de 2088 mp; X41DC4 - Spatiu comercial de vanzare, situat in comuna Filipestii de Padure, avand suprafata construita de 733 mp, suprafata utila de 596 mp, plus teren in suprafata de 1350 mp. Spatiul este ideal pentru constructia unui azil, camin de batrani, depozit, spatiu pentru birouri sau clinica medicala. ...

Jurnal de agent imobiliar pentru 09.10.2021 - recomandari de weekend
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 09.10.2021 - recomandari de weekend. Iata cateva recomandari imobiliare de weekend: X01DBD - Apartament de vanzare in Busteni, zona Zamora, intr-un imobil construit dupa 2010; X21DBE - Vila D+P+E+M de vanzare in orasul Breaza, cartierul Nistoresti; X01CBB - Garsoniera Sinaia, de inchiriat, situata intr-un bloc nou; X1E8B - Casa D+P+M de vanzare, constructie 1970, situata in Busteni, zona centrala de interes turistic, avand suprafata construita de 97 mp si suprafata utila de 75 mp; X01D97 - Apartament de vanzare in Sinaia, zona 1 Mai. Apartamentul se afla intr-o zona linistita, la 10 minute de centrul orasului Sinaia; X1B81 - Casa P+E de vanzare in zona centrala a localitatii Breaza; X41DBF - Pensiune (vila turistica) de vanzare in Busteni, zona Zamora, intr-o zona usor accesibila ce ofera o priveliste panoramica deosebita catre masivul Caraiman; X31DC0 - Teren intravilan, de vanzare, situat in comuna Sotrile, satul Plaiu Cornului, avand suprafata de 1935 mp si front stradal de 29 ml; X3...

Oferte cu Apartamente de Vanzare in Sinaia. Apartamente de vanzare in Sinaia pornind de la 25000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari apartamente Sinaia. Mervani va pune la dispozitie oferte imobiliare cu apartamente de vanzare in Sinaia. Pagina 1 din 2.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente