Vanzari Apartamente Sinaia » 28 Anunturi Imobiliare in Sinaia

Alerta Pret Listare Tabelara

Apartamente de Vanzare in Sinaia

Cautati Apartamente de Vanzare in Sinaia? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu apartamente de vanzare in Sinaia si preturi pornind de la 25000 €.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01B1C

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Ferdinand. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 3 camere si suprafata de 100 mp. ID imobil - X01B1C.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Ferdinand)
Detalii: 3 camere si suprafata de 100 mp
Pret: 59.500 € — 519 €/mp
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Ferdinand (Apartament 3 camere Sinaia). Apartament la munte intr-o zona cu potential turistic. Apartamentul se vinde intr-un imobil cu regim de inaltime D+P+E+M din Sinaia, are suprafata construita de aproximativ 100 mp si beneficiaza de teren in suprafata de 63 mp. Imobilul are intrari separate de restul vilei si este compus din: Garsoniera tip-studio continand: camera, baie, bucatarie, debara si o terasa acoperita; Apartament cu 2 camere continand: 2 camere, baie, terasa inchisa si o magazie.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01B52

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 3 camere (decomandat) si suprafata de 79 mp. ID imobil - X01B52.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Platoul Izvor)
Detalii: 3 camere (decomandat) si suprafata de 79 mp
Pret: 65.000 € — 823 €/mp
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor (Apartament 3 camere Sinaia). Apartamentul se afla in Sinaia, la parter intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E, construit in 1986. Apartamentul este de vanzare, este decomandat, are suprafata de 79 mp si este compus din camera de zi cu balcon inchis, 2 dormitoare, bucatarie inchisa, baie prevazuta cu cada cu hidromasaj si vas de toaleta cu bideu , WC de servici, debara si hol de intrare.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 5 camere Sinaia » X01D00

Apartament cu 5 camere de Vanzare in Sinaia, zona Furnica. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 5 camere si suprafata de 197 mp. ID imobil - X01D00.
Imobil: Apartament cu 5 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Furnica)
Detalii: 5 camere si suprafata de 197 mp
Pret: 100.000 € — 457 €/mp
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Furnica (Apartament 5 camere Sinaia). Apartamentul este de tip duplex P+M si se afla intr-o vila interbelica cu regimul de inaltime D+P+M, vila fiind situata in zona istorica a orasului Sinaia. Apartamentul este de vanzare, are suprafata construita totala de 197 mp si este compus din: Parter: 2 camere fiecare cu baie proprie, 2 balcoane, hol intrare si un WC de serviciu.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01CFD

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Furnica. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 2 camere si suprafata de 111 mp. ID imobil - X01CFD.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Furnica)
Detalii: 2 camere si suprafata de 111 mp
Pret: 60.000 € — 360 €/mp
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Furnica (Apartament 2 camere Sinaia). Apartamentul se afla la demisol intr-o vila interbelica situata in zona istorica a orasului Sinaia. Apartamentul este de vanzare, are o suprafata totala de 110 mp, dispune de un teren propriu in suprafata de 150 mp si este compus din: - 2 camere, bucatarie, baie, 2 spatii de depozitare si o terasa deschisa.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01CF9

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 2 camere si suprafata de 56 mp. ID imobil - X01CF9.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Platoul Izvor)
Detalii: 2 camere si suprafata de 56 mp
Pret: 45.000 € — 804 €/mp
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor (Apartament 2 camere Sinaia). Apartamentul se afla in Sinaia, la etajul 1 intr-un imobil construit in 1982 si avand regimul de inaltime P+4E. Acesta este semidecomandat, are o suprafata de 56 mp si este compus din: Camera de zi, dormitor, bucatarie, baie, balcon inchis hol intrare si 2 spatii de depozitare.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01B86

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 3 camere (decomandat) si suprafata de 73 mp. ID imobil - X01B86.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Semicentrala)
Detalii: 3 camere (decomandat) si suprafata de 73 mp
Pret: 61.500 € — 842 €/mp
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala (Apartament 3 camere Sinaia). Apartamentul se afla in Sinaia la etajul 3 si are o suprafata construita de 73 mp. Acesta este decomandat si se compune din: Camera de zi, 2 dormitoare, baie, bucatarie, hol intrare si un balcon inchis. Imobilul a fost recent renovat, la aceasta operatiune folosindu-se materiale de calitate superioara.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01CB9

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Malul Spitalului. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 2 camere si suprafata de 48 mp. ID imobil - X01CB9.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Malul Spitalului)
Detalii: 2 camere si suprafata de 48 mp
Pret: 52.500 € — 1.094 €/mp
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Malul Spitalului (Apartament 2 camere Sinaia). Apartament de vanzare, in Sinaia, cartier Izvor. Apartamentul se afla la parterul unui imobil cu regim de inaltime P+4E. Apartamentul are suprafata construita de 54,19 mp si este compus din camera de zi, dormitor, bucatarie, baie, camara si balcon. Toate utilitatile sunt contorizate individual, incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01728

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Ferdinand. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 3 camere (decomandat) si suprafata de 90 mp. ID imobil - X01728.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Ferdinand)
Detalii: 3 camere (decomandat) si suprafata de 90 mp
Pret: 53.000 € — 402 €/mp
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Ferdinand (Apartament 3 camere Sinaia). Apartamentul se afla in Sinaia, la demisol, intr-un imobil cu regim de inaltime D+P+E, are o suprafata de 89 mp si beneficiaza de un teren in suprafata de 140 mp (indivizi din 240 mp). Este format din 2 dormitoare, living, bucatarie si baie. De asemenea, are iesire pe terasa catre curtea unde poate fi amenajat un foisor, barbeque, etc.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01C3D

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Centrala. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 3 camere si suprafata de 120 mp. ID imobil - X01C3D.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Centrala)
Detalii: 3 camere si suprafata de 120 mp
Pret: 116.000 € — 967 €/mp
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Centrala (Apartament 3 camere Sinaia). Apartament cu 3 camere in Sinaia, zona centrala Apartamentul este situat la etajul I, intr-un imobil nou. Compartimentare: Camera de zi, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie, loc pentru servit masa si balcon, in suprafata construita totala de aprox. 120 mp.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01CE9

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 2 camere si suprafata de 53 mp. ID imobil - X01CE9.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia
Detalii: 2 camere si suprafata de 53 mp
Pret: 25.000 € — 472 €/mp
Apartament de Vanzare in Sinaia (Apartament 2 camere Sinaia). Apartamentul are o suprafata de 53 mp, se afla la mansarda intr-o vila construita in perioada interbelica din Sinaia, aceasta avand regimul de inaltime D+P+E+M. Apartamentul este compus din 2 camere separate, bucatarie si baie. Acestea sunt despartite de un hol comun cu alti proprietari conform schitei.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01CBC

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Centrala. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 2 camere si suprafata de 40 mp. ID imobil - X01CBC.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Centrala)
Detalii: 2 camere si suprafata de 40 mp
Pret: 40.000 € — 1.000 €/mp
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Centrala (Apartament 2 camere Sinaia). Apartamentul se afla la parter inalt intr-un imobil avand 4 etaje. Acesta are o suprafata de 40 mp si este compus din: Camera de zi, dormitor, bucatarie deschisa si baie cu cabina de dus avand hidromasaj. Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie, are separatie la toate utilitatile si se vinde complet mobilat/utilat.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01CA5

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 3 camere si suprafata de 90 mp. ID imobil - X01CA5.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Semicentrala)
Detalii: 3 camere si suprafata de 90 mp
Pret: 85.000 € — 834 €/mp
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala (Apartament 3 camere Sinaia). Apartamentul se afla in Sinaia la primul nivel cu acces separat, intr-o vila din piatra si zidarie construita in perioada interbelica. Acesta are o suprafata de 90 mp si este compus din: Bucatarie, baie, hol, 3 camere si un spatiu de depozitare.  De asemenea beneficiaza de teren exclusiv in suprafata de 83 mp.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X0136C

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Izvor. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 3 camere (decomandat) si suprafata de 82 mp. ID imobil - X0136C.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Izvor)
Detalii: 3 camere (decomandat) si suprafata de 82 mp
Pret: 69.000 € — 847 €/mp
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Izvor (Apartament 3 camere Sinaia). Apartament cu 3 camere de vanzare in orasul Sinaia, decomandat, situat la etajul 3 intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E si avand suprafata totala de 81 mp. Apartamentul se vinde mobilat si utilat, acesta fiind compus din 2 dormitoare, living, bucatarie open-space (stil american), 2 bai si holuri.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01C7D

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 2 camere si suprafata de 60 mp. ID imobil - X01C7D.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Semicentrala)
Detalii: 2 camere si suprafata de 60 mp
Pret: 29.000 € — 483 €/mp
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala (Apartament 2 camere Sinaia). Apartament cu 2 camere, decomandat, situat la parterul unui imobil din Sinaia. Apartamentul este de vanzare si are suprafata construita de ~60mp. Apartamentul are intrare separata si poate fi utilizat ca locuinta dar si ca spatiu comercial, atat pentru birouri de lucru, cat si pentru diverse activitati cu caracter comercial.

Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 4 camere Sinaia » X01C3C

Apartament cu 4 camere de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala. Apartament in Sinaia, de Vanzare, 4 camere si suprafata de 112 mp. ID imobil - X01C3C.
Imobil: Apartament cu 4 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Semicentrala)
Detalii: 4 camere si suprafata de 112 mp
Pret: 138.000 € — 1.232 €/mp
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala (Apartament 4 camere Sinaia). Apartament de tip duplex de vanzare in Sinaia Apartamentul se afla la etajul al V -lea intr-un imobil construit in anul 2007-2008. Compartimentare: la primul nivel: hol de intrare, camera de zi cu bucatarie deschisa, dormitor, baie, balcon; la etaj: hol, 2 dormitoare si baie.

 

Pagina urmatoare »


Pagina: 1 2 din 2


Stiri Recente
Jurnal de agent imobiliar pentru 28.11.2020 - recomandari de weekend
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 28.11.2020 - recomandari de weekend. Iata cateva recomandari imobiliare de weekend: X21D06 - Vila D+P+Em de vanzare, construita in 2008, situata in comuna Poiana Campina, satul Bobolia; X21D07 - Vila de vanzare in Busteni, avand regim de inaltime D+P+M, cu suprafata totala de 300 mp si fiind edificata pe un teren in suprafata de 430 mp; X21ABF - Vand vila D+P+E+M in Busteni cu suprafata construita totala de 300 mp si teren aferent de 1000 mp. ...

Jurnal de agent imobiliar pentru 21.11.2020 - recomandari de weekend
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 21.11.2020 - recomandari de weekend. Iata cateva recomandari imobiliare de weekend: X41BC9 - Spatiu industrial (hala industriala) de inchiriat in zona semicentrala a municipiului Campina, avand suprafata construita de 97 mp si suprafata utila de 80 mp; X01C34 - Apartament 4 camere, confort I decomandat, de inchiriat, situat la etajul 2 intr-un imobil cu 8 niveluri in zona centrala a municipiului Campina, avand suprafata utila de 83 mp; X31B0F - Teren cu suprafata de 1800 mp si deschidere de 31 ml (la drum asfaltat) de vanzare in Predeal; X31D03 - Teren intravilan, arabil, de vanzare, situat in zona Sud a municipiului Ploiesti, avand suprafata de 2600 mp si o deschidere de 23 ml; X316ED - Teren in Azuga, de vanzare, avand suprafata de 332 mp si deschidere de 11 ml la o strada cu acces facil; X31D04 - Teren intravilan, faneata, de vanzare, situat in zona semicentrala a comunei Telega, avand suprafata de 1574 mp si o deschidere de 41 ml; X01B52 - Apartament de vanzare in Sinaia. Apartamentul se afla in Sinaia, la parter, intr-un imobil cu ...

Oferte cu Apartamente de Vanzare in Sinaia. Apartamente de vanzare in Sinaia pornind de la 25000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari apartamente Sinaia. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu apartamente de vanzare in Sinaia. Pagina 1 din 2.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter