Vanzari Apartamente Ploiesti » 2 Anunturi Imobiliare in Ploiesti

Alerta Pret Listare Tabelara

Apartamente de Vanzare in Ploiesti

Cautati Apartamente de Vanzare in Ploiesti? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu apartamente de vanzare in Ploiesti si preturi pornind de la 37000 €.

Apartamente de Vanzare Ploiesti » Apartamente 2 camere Ploiesti » X01BFE

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Ploiesti, zona Hale. Apartament in Ploiesti, de Vanzare, 2 camere, suprafata totala 52 mp. ID imobil - X01BFE.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Ploiesti
Localitate: Ploiesti, zona Hale
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 52 mp
Pret: 37.000 €714 €/mp
Apartament de Vanzare in Ploiesti, zona Hale (Apartament 2 camere Ploiesti). Apartament doua camere, semidecomandat, de vanzare, situat la etajul 2 intr-un imobil cu 4 nivele, in zona ultracentrala a Municipiului Ploiesti, avand suprafata utila 44,95 mp. Compartimentare: Living: 16.07 mp Bucatarie: 6,64 mp Dormitor: 12,00 mp Baie: 3,27 mp Hol: 1,96 mp Hol: 2,56 mp Balcon: 2,45 mp .

Apartamente de Vanzare Ploiesti » Apartamente 3 camere Ploiesti » X01557

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Ploiesti, zona Piata Mihai Viteazul. Apartament in Ploiesti, de Vanzare, 3 camere, suprafata totala 85 mp. ID imobil - X01557.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Ploiesti
Localitate: Ploiesti, zona Piata Mihai Viteazul
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 85 mp
Pret: 65.000 €761 €/mp
Apartament de Vanzare in Ploiesti, zona Piata Mihai Viteazul (Apartament 3 camere Ploiesti). Apartament 3 camere, confort I decomandat, de vanzare, situat la etajul 8 intr-un imobil cu 10 nivele situat in zona centrala a Municipiului Ploiesti, avand suprafata utila de 73,82 mp din care 6,44 mp reprezentand balconul. Apartamentul beneficiaza de toate separatiile la utilitati si este compartimentat astfel: living, doua dormitoare, doua bai, hol si balcon.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Apartamente de Vanzare in Ploiesti. Apartamente de vanzare in Ploiesti pornind de la 37000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari apartamente Ploiesti. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu apartamente de vanzare in Ploiesti. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter