Vanzari Apartamente Mislea » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Apartamente de Vanzare in Mislea

Cautati Apartamente de Vanzare in Mislea? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu apartamente de vanzare in Mislea si preturi pornind de la 16000 €.

Apartamente de Vanzare Mislea » Apartamente 3 camere Mislea » X01926

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Mislea. Apartament in Mislea, de Vanzare, 3 camere, suprafata totala 127 mp. ID imobil - X01926.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Mislea
Localitate: Mislea
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 127 mp
Pret: 16.000 €126 €/mp
Apartament de Vanzare in Mislea (Apartament 3 camere Mislea). Apartament de Vanzare, situat in Sat Mislea - Comuna Scorteni, avand suprafata construita de 127.33 mp si suprafata utila de 93.31 mp, compartimentat astfel: Camera - 24.40 mp Camera - 17.57 mp Camera - 9.42 mp Bucatarie - 13.47 mp Baie - 5.60 mp Debara - 0.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Apartamente de Vanzare in Mislea. Apartamente de vanzare in Mislea pornind de la 16000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari apartamente Mislea. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu apartamente de vanzare in Mislea. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter