Vanzari Apartamente Baicoi » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Apartamente de Vanzare in Baicoi

Cautati Apartamente de Vanzare in Baicoi? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu apartamente de vanzare in Baicoi si preturi pornind de la 20000 €.

Apartamente de Vanzare Baicoi » Apartamente 2 camere Baicoi » X016B7

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Baicoi, zona Centrala. Apartament in Baicoi, de Vanzare, 2 camere (nedecomandat) si suprafata de 47 mp. ID imobil - X016B7.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Baicoi
Localitate: Baicoi (zona Centrala)
Detalii: 2 camere (nedecomandat) si suprafata de 47 mp
Pret: 20.000 € — 426 €/mp
Apartament de Vanzare in Baicoi, zona Centrala (Apartament 2 camere Baicoi). Apartament de vanzare, situat in Orasul Baicoi, etaj 1/4 cu suprafata construita de 47 mp si suprafata utila de 43.97 mp, compus din: Living, dormitor, hol, bucatarie, baie si balcon. Utilitati: Apa, gaze si curent electric..

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Apartamente de Vanzare in Baicoi. Apartamente de vanzare in Baicoi pornind de la 20000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari apartamente Baicoi. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu apartamente de vanzare in Baicoi. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter