Vanzari Apartamente Valea Prahovei » 56 Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Vizualizare Tabelara

Apartamente de Vanzare Valea Prahovei

Cautati Apartamente de Vanzare Valea Prahovei? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu apartamente de vanzare pe Valea Prahovei si preturi pornind de la 37000 €.

Apartamente de Vanzare Valea Prahovei » Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01DDB

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala. Apartament Sinaia (ID imobil: X01DDB). Detalii: 2 camere si suprafata de 68 mp.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Semicentrala)
Detalii: 2 camere si suprafata de 68 mp
Pret: 45.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala (Apartament 2 camere Sinaia). Apartamentul se afla la demisol intr-o vila avand regimul de inaltime D+P+E. Acesta are o suprafata totala de 68 mp si este compus din: Camera de zi, dormitor, bucatarie, baie hol intrare si un spatiu de depozitare. De asemenea, apartamentul beneficiaza de un teren aferent din curtea imobilului in suprafata de 57 mp.

Apartamente de Vanzare Valea Prahovei » Apartamente de Vanzare Predeal » Apartamente 2 camere Predeal » X01E68

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Predeal, zona Cioplea. Apartament Predeal (ID imobil: X01E68). Detalii: 2 camere si suprafata de 113 mp.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Predeal
Localitate: Predeal (zona Cioplea)
Detalii: 2 camere si suprafata de 113 mp
Pret: 142.000 €
Apartament de Vanzare in Predeal, zona Cioplea (Apartament 2 camere Predeal). Agentia MERVANI va propune spre vanzare APARTAMENT cu 2 camere in zona CENTRALA a orasului Predeal. Asezarea imobilului in zona centrala a orasului permite accesul facil catre partia de schi Clabucet si catre alte obiective de interes ale zonei.

Apartamente de Vanzare Valea Prahovei » Apartamente de Vanzare Campina » Apartamente 4 camere Campina » X012A0

Apartament cu 4 camere de Vanzare in Campina, zona Centrala. Apartament Campina (ID imobil: X012A0). Detalii: 4 camere (decomandat) si suprafata de 145 mp.
Imobil: Apartament cu 4 camere de Vanzare in Campina
Localitate: Campina (zona Centrala)
Detalii: 4 camere (decomandat) si suprafata de 145 mp
Pret: 79.900 €
Apartament de Vanzare in Campina, zona Centrala (Apartament 4 camere Campina). Apartament in vila, de vanzare, situat la etajul unui imobil P+Em+M, in zona centrala a Municipiului Campina. DETALII CONSTRUCTIVE: - Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat; - Acoperisul este realizat din lemn si este acoperit cu tabla tip Lindab; - Finisajele interioare sunt realizate astfel: Pardoseli din gresie ceramica in baie, bucatarie si balcon; Pardoseli din parchet laminat in living si dormitoare; Scara este confectionata din lemn.

Apartamente de Vanzare Valea Prahovei » Apartamente de Vanzare Busteni » Apartamente 5 camere Busteni » X013FD

Apartament cu 5 camere de Vanzare in Busteni, zona Centrala. Apartament Busteni (ID imobil: X013FD). Detalii: 5 camere si suprafata de 180 mp.
Imobil: Apartament cu 5 camere de Vanzare in Busteni
Localitate: Busteni (zona Centrala)
Detalii: 5 camere si suprafata de 180 mp
Pret: 80.000 €
Apartament de Vanzare in Busteni, zona Centrala (Apartament 5 camere Busteni). Apartamentul, situat in statiunea Busteni, zona Centrala, avand suprafata utila de 149.33 mp, suprafata construita de 180.20 mp si se compune din: - Living: 31.20mp; - Hol: 3.23 mp; - Baie: 5.04 mp; - Hol: 11.39 mp; - Bucatarie: 11.05 mp; - Dormitor: 15.12 mp; - Hol: 4.

Apartamente de Vanzare Valea Prahovei » Apartamente de Vanzare Poiana Campina » Apartamente 3 camere Poiana Campina » X01E3F

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Poiana Campina, zona Centrala. Apartament Poiana Campina (ID imobil: X01E3F). Detalii: 3 camere (decomandat) si suprafata de 92 mp.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Poiana Campina
Localitate: Poiana Campina (zona Centrala)
Detalii: 3 camere (decomandat) si suprafata de 92 mp
Pret: 66.800 €
Apartament de Vanzare in Poiana Campina, zona Centrala (Apartament 3 camere Poiana Campina). Apartament de Vanzare, situat in zona Centrala a Comunei Poiana Campina, situat la etajul 4/4, avand suprafata utila de 82.44 mp, compartimentat astfel: Living - 20.00 mp Vestibul - 4.69 mp Dormitor - 14.60 mp Dormitor - 11.68 mp Hol - 4.90 mp Baie - 4.75 mp Grup Sanitar - 2.

Apartamente de Vanzare Valea Prahovei » Apartamente de Vanzare Azuga » Apartamente 3 camere Azuga » X01684

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Azuga, zona Semicentrala. Apartament Azuga (ID imobil: X01684). Detalii: 3 camere si suprafata de 92 mp.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Azuga
Localitate: Azuga (zona Semicentrala)
Detalii: 3 camere si suprafata de 92 mp
Pret: 65.000 €
Apartament de Vanzare in Azuga, zona Semicentrala (Apartament 3 camere Azuga). Apartamentul se vinde in Azuga, la mansarda unui imobil cu regim de inaltime P+M. Are suprafata construita de 92,15 mp si dispune de teren in suprafata de 220 mp. Apartamentul este format din living, 2 dormitoare, baie cu cada, bucatarie si balcon inchis.

Apartamente de Vanzare Valea Prahovei » Apartamente de Vanzare Comarnic » Apartamente 6 camere Comarnic » X01C61

Apartament cu 6 camere de Vanzare in Comarnic, zona Ultracentrala. Apartament Comarnic (ID imobil: X01C61). Detalii: 6 camere (decomandat) si suprafata de 260 mp.
Imobil: Apartament cu 6 camere de Vanzare in Comarnic
Localitate: Comarnic (zona Ultracentrala)
Detalii: 6 camere (decomandat) si suprafata de 260 mp
Pret: 130.000 €
Apartament de Vanzare in Comarnic, zona Ultracentrala (Apartament 6 camere Comarnic). Apartament de vanzare in Comarnic zona ultracentrala. Apartamentul se afla intr-o cladire construita in stil neo-romanesc, in perioada interbelica cu o arhitectura specifica acelei perioade. Avantajul major al acestui apartament este dat si de pozitia lui in zona ultracentrala a orasului, in imediata apropiere a zonelor de interes ( super-market, piata, farmacie, carmangerie, brutarie, scoala, gradinita, etc.

Apartamente de Vanzare Valea Prahovei » Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01B6B

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor. Apartament Sinaia (ID imobil: X01B6B). Detalii: 2 camere si suprafata de 56 mp.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Platoul Izvor)
Detalii: 2 camere si suprafata de 56 mp
Pret: 58.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor (Apartament 2 camere Sinaia). Apartament cu 2 camere de vanzare in Sinaia, cartierul Platou Izvor. Apartamentul se afla la parterul blocului si are suprafata construita totala de 56 mp, fiind compus din camera de zi, dormitor, bucatarie, baie, hol si debara. Apartamentul se afla intr-o zona foarte linistita, usor accesibila, atat auto, cat si pietonal, fiind foarte aproape de statia de autobuz care face legatura cu centrul orasului Sinaia si cu alte puncte de interes din zona.

Apartamente de Vanzare Valea Prahovei » Apartamente de Vanzare Predeal » Apartamente 2 camere Predeal » X01E3C

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Predeal, zona Centrala. Apartament Predeal (ID imobil: X01E3C). Detalii: 2 camere si suprafata de 127 mp.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Predeal
Localitate: Predeal (zona Centrala)
Detalii: 2 camere si suprafata de 127 mp
Pret: 141.000 €
Apartament de Vanzare in Predeal, zona Centrala (Apartament 2 camere Predeal). Agentia MERVANI va propune spre vanzare APARTAMENT cu 2 camere in zona CENTRALA a orasului Predeal. Asezarea imobilului in zona centrala a orasului permite accesul facil catre partia de schi Clabucet si catre alte obiective de interes ale zonei. Regimul de inaltime al imobilului: P+2E+M, aprtamentul fiind situat la mansarda.

Apartamente de Vanzare Valea Prahovei » Apartamente de Vanzare Predeal » Apartamente 2 camere Predeal » X01E3D

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Predeal, zona Centrala. Apartament Predeal (ID imobil: X01E3D). Detalii: 2 camere si suprafata de 110 mp.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Predeal
Localitate: Predeal (zona Centrala)
Detalii: 2 camere si suprafata de 110 mp
Pret: 121.000 €
Apartament de Vanzare in Predeal, zona Centrala (Apartament 2 camere Predeal). Agentia MERVANI va propune spre vanzare APARTAMENT cu 2 camere in zona CENTRALA a orasului Predeal. Pentru doritorii sporturilor de iarna, apartamentul este situat la aprox. 900 m de partia Clabucet. Regimul de inaltime al imobilului: P+2E+M, aprtamentul fiind situat la etajul I.

Apartamente de Vanzare Valea Prahovei » Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01DA6

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor. Apartament Sinaia (ID imobil: X01DA6). Detalii: 2 camere si suprafata de 49 mp.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Platoul Izvor)
Detalii: 2 camere si suprafata de 49 mp
Pret: 52.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor (Apartament 2 camere Sinaia). APARTAMENT CU 2 CAMERE DE VANZARE IN SINAIA, PLATOU IZVOR Apartamentul este situat la etajul al III lea, intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E. Compartimentare: vestibul, debara, bucatarie, camera de zi, sas, baie, dormitor si logie, in suprafata construita de 49,80 mp.

Apartamente de Vanzare Valea Prahovei » Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01C3B

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala. Apartament Sinaia (ID imobil: X01C3B). Detalii: 3 camere si suprafata de 76 mp.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Semicentrala)
Detalii: 3 camere si suprafata de 76 mp
Pret: 85.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Semicentrala (Apartament 3 camere Sinaia). Apartament de vanzare in Sinaia, zona semicentrala. Apartamentul se afla la etajul al IV -lea intr-un imobil construit in anul 2007-2008. Compartimentare: hol de intrare, camera de zi cu bucatarie deschisa, 2 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane, in suprafata totala construita de 76 mp.

Apartamente de Vanzare Valea Prahovei » Apartamente de Vanzare Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01E5F

Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia, zona Centrala. Apartament Sinaia (ID imobil: X01E5F). Detalii: 3 camere (semidecomandat) si suprafata de 85 mp.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Vanzare in Sinaia
Localitate: Sinaia (zona Centrala)
Detalii: 3 camere (semidecomandat) si suprafata de 85 mp
Pret: 110.000 €
Apartament de Vanzare in Sinaia, zona Centrala (Apartament 3 camere Sinaia). Apartament de vanzare in Sinaia, zona centrala. Agentia MERVANI va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, situat la etajul 3 al unui imobil. Beneficiaza de amplasarea intr-o zona in apropierea obiectivelor de atractie turistica din Sinaia si la cateva minute de centrul orasului.

Apartamente de Vanzare Valea Prahovei » Apartamente de Vanzare Azuga » Apartamente 4 camere Azuga » X0164E

Apartament cu 4 camere de Vanzare in Azuga, zona Partia de Ski. Apartament Azuga (ID imobil: X0164E). Detalii: 4 camere (penthouse) si suprafata de 183 mp.
Imobil: Apartament cu 4 camere de Vanzare in Azuga
Localitate: Azuga (zona Partia de Ski)
Detalii: 4 camere (penthouse) si suprafata de 183 mp
Pret: 145.000 €
Apartament de Vanzare in Azuga, zona Partia de Ski (Apartament 4 camere Azuga). Apartamentul de tip penthouse format din 4 camere este situat la mansarda intr-un imobil de tipul D+P+E+M, langa partia de schi din Azuga. Acesta are suprafata utila de 143,34 mp. si suprafata construita de 183,38 mp.  Compartimentare: Living + dining = 43.

Apartamente de Vanzare Valea Prahovei » Apartamente de Vanzare Busteni » Apartamente 2 camere Busteni » X01D52

Apartament cu 2 camere de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului. Apartament Busteni (ID imobil: X01D52). Detalii: 2 camere (de lux) si suprafata de 49 mp.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Vanzare in Busteni
Localitate: Busteni (zona Poiana Tapului)
Detalii: 2 camere (de lux) si suprafata de 49 mp
Pret: 66.900 €
Apartament de Vanzare in Busteni, zona Poiana Tapului (Apartament 2 camere Busteni). Apartamentul care se vinde se afla intr-un imobil nou din Busteni, construit in anii 2015-2016. Compartimentare: camera de zi cu bucatarie open-space, dormitor, hol si baie, in suprafata construita de 49,85 mp. Apartamentul este situat la parterul imobilului (parterul este inalt).

 

Pagina urmatoare »


Pagina: 1 2 3 4 din 4


Stiri Recente
Jurnal de agent imobiliar pentru 16.07.2022 - recomandari de weekend
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 16.07.2022 - recomandari de weekend. Iata cateva recomandari imobiliare de weekend: X01E5C - Apartament cu 2 camere de vanzare in Sinaia, zona Izvor; X01E5E - Apartament cu 2 camere de vanzare in Sinaia, zona ultracentrala; X01E5F - Apartament cu 3 camere de vanzare in Sinaia, zona centrala; X01E60 - Apartament cu 2 camere de vanzare in Busteni, zona ultracentrala; X01E61 - Apartament cu 2 camere de vanzare in Busteni, zona Partia de Ski; X21E56 - Vila cu 5 camere de vanzare in Breaza; X11E50 - Casa cu 5 camere de vanzare in Brebu, zona Manastirii; X2DEA - Vila cu 6 camere de vanzare in Campina, zona Muscel; X317E9 - Teren intravilan de vanzare in Cornu; X1B87 - Casa cu 6 camere de vanzare in Cornu, zona centrala; X31E5A - Teren intravilan de vanzare in Busteni, zona Piatra Arsa; X31E5D - Teren intravilan de vanzare in Sinaia, zona Furnica. ...

Jurnal de agent imobiliar pentru 05.07.2022 - noutati imobiliare in Valea Prahovei
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 05.07.2022 - noutati imobiliare in Valea Prahovei. Iata cateva recomandari cu noutati imobiliare din Valea Prahovei: X01E49 - Apartament de vanzare in Azuga, zona centrala. Apartamentul are 2 dormitoare, bucatarie open-space cu camera de zi, baie si balcon; X01E3F - Apartament de vanzare in zona centrala a comunei Poiana Campina, avand suprafata utila de 82 mp; X01E51 - Apartament de vanzare in Sinaia, zona Furnica. Apartamentul se afla intr-un imobil construit in anul 2000-2001; X01DA6 - Apartament de vanzare in Sinaia, zona Platoul Izvor, fiind compus din vestibul, debara, bucatarie, camera de zi, sas, baie, dormitor si logie; X01E52 - Apartament central cu 3 camere de vanzare in Predeal, intr-un imobil nou construit in 2011; X31E53 - Teren intravilan de vanzare in Poiana Campina, avand suprafata de 919 mp si front stradal de 18 ml; X41CC9 - Hotel de vanzare in Sinaia, avand capacitate de cazare de 55 persoane, incluzand restaurant si sala de conferinte. X31E3B - Teren intravilan de vanzare in Comar...

Oferte cu Apartamente de Vanzare Valea Prahovei. Apartamente de vanzare pe Valea Prahovei pornind de la 37000 €. Anunturi imobiliare cu vanzari apartamente Valea Prahovei. Mervani va pune la dispozitie oferte imobiliare cu apartamente de vanzare pe Valea Prahovei. Pagina 1 din 4.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter 1 actualizari recente