Inchirieri Apartamente Sinaia » 4 Anunturi Imobiliare in Sinaia

Alerta Pret Listare Tabelara

Apartamente de Inchiriat in Sinaia

Cautati Apartamente de Inchiriat in Sinaia? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu apartamente de inchiriat in Sinaia si preturi pornind de la 250 €.

Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01793

Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Ultracentrala. Apartament in Sinaia, de Inchiriat, 3 camere, suprafata totala n/a. ID imobil - X01793.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Ultracentrala
Specificatii: 3 camere, suprafata totala n/a
Pret: 465 €
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Ultracentrala (Apartament 3 camere Sinaia). Apartament 3 camere in zona ultracentrala, pozitie unica, situat in vecinatatea punctelor de interes ale orasului Sinaia! Apartamentul este situat la etajul 2, dispus pe o suprafata de 110 mp, repartizati astfel: 3 camere, bucatarie deschisa, baie, grup sanitar, 2 debarale, hol, 2 terase ce deservesc toate camerele.

Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X0868

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Castelul Peles. Apartament in Sinaia, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 55 mp. ID imobil - X0868.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Castelul Peles
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 55 mp
Pret: INCHIRIAT
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Castelul Peles (Apartament 2 camere Sinaia). Apartament 2 camere, confort I, decomandat, situat la etajul 2, intr-un imobil D+P+2E+M. Apartamentul are o suprafata utila de 45.43 mp., suprafata balcon 19.14 mp. In pretul chiriei intra si locul de parcare de 14.88 mp. Deasemenea se inchiriaza complet mobilat si utilat.

Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X0EF5

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Furnica. Apartament in Sinaia, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 57 mp. ID imobil - X0EF5.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Furnica
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 57 mp
Pret: 400 €
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Furnica (Apartament 2 camere Sinaia). Apartament doua (2) camere, de inchiriat, situat la etajul unu (1), intr-un imobil construit in anul 2003, cu regimul de inaltime D+P+2E+M in cartierul Furnica. Apartamentul se inchiriaza pe perioada lunga, minim un (1) an, mobilat si utilat..

Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 4 camere Sinaia » X0149C

Apartament cu 4 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Furnica. Apartament in Sinaia, de Inchiriat, 4 camere, suprafata totala 124 mp. ID imobil - X0149C.
Imobil: Apartament cu 4 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Furnica
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 124 mp
Pret: 600 €
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Furnica (Apartament 4 camere Sinaia). Apartament cu 4 camere de inchiriat situat in orasul Sinaia, zona Furnica. Apartamentul se afla in apropierea Telegondolei din Sinaia, intr-un imobil renovat recent.  Imobilul este compus din living cu bucatarie deschisa, 4 dormitoare (dispuse in sistem duplex), 2 bai.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Apartamente de Inchiriat in Sinaia. Apartamente de inchiriat in Sinaia pornind de la 250 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri apartamente Sinaia. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu apartamente de inchiriat in Sinaia. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter