Inchirieri Apartamente Sinaia » 9 Anunturi Imobiliare in Sinaia

Alerta Pret Listare Tabelara

Apartamente de Inchiriat in Sinaia

Cautati Apartamente de Inchiriat in Sinaia? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu apartamente de inchiriat in Sinaia si preturi pornind de la 200 €.

Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01333

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Semicentrala. Apartament Sinaia, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 48 mp. ID imobil - X01333.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Semicentrala
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 48 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Semicentrala (Apartament 2 camere Sinaia). Apartament cu 2(doua) camere, de inchiriat, situat in zona semicentrala a orasul Sinaia. Regim de inaltime: P + 4E. Apartamentul se afla la parterul imobilului si are o suprafata totala construita de 47.87 mp. Compartimentare: camera, baie, camara, bucatarie, living, hol de acces.

Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X0FE2

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Furnica. Apartament Sinaia, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 72 mp. ID imobil - X0FE2.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Furnica
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 72 mp
Pret: 350 €
»
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Furnica (Apartament 2 camere Sinaia). Apartament de inchiriat cu 2 (doua) camere, decomandat, situat in Sinaia, zona Furnica, la parterul unui imobil D+P+2E+M, finalizat in anul 2010. Apartamentul, cu suprafata utila de 63,04 mp. si suprafata construita de 72,49 mp., este structurat astfel: camera de zi (18,82 mp.

Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 3 camere Sinaia » X01793

Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Ultracentrala. Apartament Sinaia, de Inchiriat, 3 camere, suprafata totala n/a. ID imobil - X01793.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Ultracentrala
Specificatii: 3 camere, suprafata totala n/a
Pret: 465 €
»
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Ultracentrala (Apartament 3 camere Sinaia). Apartament 3 camere in zona ultracentrala, pozitie unica, situat in vecinatatea punctelor de interes ale orasului Sinaia! Apartamentul este situat la etajul 2, dispus pe o suprafata de 110 mp, repartizati astfel: 3 camere, bucatarie deschisa, baie, grup sanitar, 2 debarale, hol, 2 terase ce deservesc toate camerele.

Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01B19

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Centrala. Apartament Sinaia, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 72 mp. ID imobil - X01B19.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Centrala
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 72 mp
Pret: 350 €
»
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Centrala (Apartament 2 camere Sinaia). Apartamentul se vinde in Sinaia si se afla intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E construit in 1980, avand suprafata construita de 65 mp si fiind compus din: camera de zi, dormitor, bucatarie, baie, antreu, oficiu, camara, debara si un balcon.

Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X01B6B

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Platoul Izvor. Apartament Sinaia, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 56 mp. ID imobil - X01B6B.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Platoul Izvor
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 56 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Platoul Izvor (Apartament 2 camere Sinaia). Apartamentul care se inchiriaza se afla in Sinaia, cartierul Platou Izvor. Regim de inaltime: P+4E, construit in anul 1980. Apartamentul se afla la parterul blocului si are o suprafata construita totala de 56 mp. Compartimentare: camera de zi, dormitor, bucatarie, baie, hol, debara.

Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 4 camere Sinaia » X0149C

Apartament cu 4 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Furnica. Apartament Sinaia, de Inchiriat, 4 camere, suprafata totala 124 mp. ID imobil - X0149C.
Imobil: Apartament cu 4 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Furnica
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 124 mp
Pret: 600 €
»
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Furnica (Apartament 4 camere Sinaia). Apartament cu 4 camere de inchiriat situat in orasul Sinaia, zona Furnica. Apartamentul se afla in apropierea Telegondolei din Sinaia, intr-un imobil renovat recent.  Imobilul este compus din living cu bucatarie deschisa, 4 dormitoare (dispuse in sistem duplex), 2 bai.

Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X0195C

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Platoul Izvor. Apartament Sinaia, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 49 mp. ID imobil - X0195C.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Platoul Izvor
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 49 mp
Pret: 400 €
»
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Platoul Izvor (Apartament 2 camere Sinaia). Apartamentul care se inchiriaza este situat la etajul al IV lea  intr-un imobil nou constuit. Imobilul beneficiaza de lift, paza permanenta si monitorizare exterioara. Compartimentare/apartament: camera de zi cu bucatarie open space, dormitor, hol si balcon in suprafata totala de aproximativ 49mp; apartamentele se inchiriaza complet mobilate si utilate; Se inchiriaza pe perioada lunga, minim sase luni.

Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X0EF5

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Furnica. Apartament Sinaia, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 57 mp. ID imobil - X0EF5.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Furnica
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 57 mp
Pret: 400 €
»
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Furnica (Apartament 2 camere Sinaia). Apartament doua (2) camere, de inchiriat, situat la etajul unu (1), intr-un imobil construit in anul 2003, cu regimul de inaltime D+P+2E+M in cartierul Furnica. Apartamentul se inchiriaza pe perioada lunga, minim un (1) an, mobilat si utilat..

Apartamente de Inchiriat Sinaia » Apartamente 2 camere Sinaia » X0868

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia, zona Castelul Peles. Apartament Sinaia, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 55 mp. ID imobil - X0868.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Sinaia
Localitate: Sinaia, zona Castelul Peles
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 55 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Apartament de Inchiriat in Sinaia, zona Castelul Peles (Apartament 2 camere Sinaia). Apartament 2 camere, confort I, decomandat, situat la etajul 2, intr-un imobil D+P+2E+M. Apartamentul are o suprafata utila de 45.43 mp., suprafata balcon 19.14 mp. In pretul chiriei intra si locul de parcare de 14.88 mp. Deasemenea se inchiriaza complet mobilat si utilat.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Apartamente de Inchiriat in Sinaia. Apartamente de inchiriat in Sinaia pornind de la 200 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri apartamente Sinaia. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu apartamente de inchiriat in Sinaia. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter