Inchirieri Apartamente Predeal » 4 Anunturi Imobiliare in Predeal

Alerta Pret Listare Tabelara

Apartamente de Inchiriat in Predeal

Cautati Apartamente de Inchiriat in Predeal? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu apartamente de inchiriat in Predeal si preturi pornind de la 300 €.

Apartamente de Inchiriat Predeal » Apartamente 3 camere Predeal » X01654

Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Predeal, zona Cioplea. Apartament Predeal, de Inchiriat, 3 camere, suprafata totala 70 mp. ID imobil - X01654.
Imobil: Apartament cu 3 camere de Inchiriat in Predeal
Localitate: Predeal, zona Cioplea
Specificatii: 3 camere, suprafata totala 70 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Apartament de Inchiriat in Predeal, zona Cioplea (Apartament 3 camere Predeal). Apartamentul se afla la etajul 2 intr-un imobil cu 4 etaje. Are o suprafata de 69 mp si este format din: living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si hol. Se afla intr-o zona linistita foarte aproape de centru, partie, magazine si restaurante. Apartamentul se inchiriaza pe termen lung (minm 1 an) complet mobilat si utilat, finisajele, utilarile si mobilierul fiind de calitate superioara.

Apartamente de Inchiriat Predeal » Apartamente 2 camere Predeal » X01642

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Predeal, zona Centrala. Apartament Predeal, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 44 mp. ID imobil - X01642.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Predeal
Localitate: Predeal, zona Centrala
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 44 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Apartament de Inchiriat in Predeal, zona Centrala (Apartament 2 camere Predeal). Apartamentul se afla la etajul 2 intr-un imobil nou construit. Are o suprafata de 44 mp si este format din: living + bucatarie open-space, dormitor, baie si hol. Se afla intr-o zona linistita foarte aproape de centru, partie, magazine si restaurante. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, iar conditiile de inchiriere sunt:   Perioada lunga de timp (minim 1 an de zile) Valoarea a 3 chirii garantie (datorita mobilerului, utilarilor si finisajelor superioare) NU SE ACCEPTA SUBINCHIRIEREA ACESTUIA IN REGIM HOTELIER! Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Apartamente de Inchiriat Predeal » Apartamente 2 camere Predeal » X0AD5

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Predeal, zona Centrala. Apartament Predeal, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 44 mp. ID imobil - X0AD5.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Predeal
Localitate: Predeal, zona Centrala
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 44 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Apartament de Inchiriat in Predeal, zona Centrala (Apartament 2 camere Predeal). Apartament cu 2 camere, situat la etajul 4 al unui bloc cu 4 etaje. Apartamentul are o suprafata de 43.52 mp.

Apartamente de Inchiriat Predeal » Apartamente 2 camere Predeal » X0F65

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Predeal, zona Partia de Ski. Apartament Predeal, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 75 mp. ID imobil - X0F65.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Predeal
Localitate: Predeal, zona Partia de Ski
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 75 mp
Pret: INCHIRIAT
»
Apartament de Inchiriat in Predeal, zona Partia de Ski (Apartament 2 camere Predeal). Apartament de LUX, de inchiriat situat la etajul 2 (doi) al unui imobil construit in anul 2007, cu regimul de inaltime P+E1+E2+Em.  Apartamentul este in zona semicentrala a statiunii Predeal in apropierea partiei de Ski CLABUCET. Apartamentul are suprafata construita de 75.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Apartamente de Inchiriat in Predeal. Apartamente de inchiriat in Predeal pornind de la 300 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri apartamente Predeal. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu apartamente de inchiriat in Predeal. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter