Inchirieri Apartamente Predeal » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Apartamente de Inchiriat in Predeal

Cautati Apartamente de Inchiriat in Predeal? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu apartamente de inchiriat in Predeal si preturi pornind de la 300 €.

Apartamente de Inchiriat Predeal » Apartamente 2 camere Predeal » X0AD5

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Predeal, zona Centrala. Apartament in Predeal, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 44 mp. ID imobil - X0AD5.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Predeal
Localitate: Predeal, zona Centrala
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 44 mp
Pret: INCHIRIAT
Apartament de Inchiriat in Predeal, zona Centrala (Apartament 2 camere Predeal). Apartament cu 2 camere, situat la etajul 4 al unui bloc cu 4 etaje. Apartamentul are o suprafata de 43.52 mp.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Apartamente de Inchiriat in Predeal. Apartamente de inchiriat in Predeal pornind de la 300 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri apartamente Predeal. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu apartamente de inchiriat in Predeal. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter