Inchirieri Apartamente Busteni » 2 Anunturi Imobiliare in Busteni

Alerta Pret Listare Tabelara

Apartamente de Inchiriat in Busteni

Cautati Apartamente de Inchiriat in Busteni? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu apartamente de inchiriat in Busteni si preturi pornind de la 550 €.

Apartamente de Inchiriat Busteni » Apartamente 2 camere Busteni » X0142A

Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Busteni, zona Valea Alba. Apartament in Busteni, de Inchiriat, 2 camere, suprafata totala 56 mp. ID imobil - X0142A.
Imobil: Apartament cu 2 camere de Inchiriat in Busteni
Localitate: Busteni, zona Valea Alba
Specificatii: 2 camere, suprafata totala 56 mp
Pret: 550 €
Apartament de Inchiriat in Busteni, zona Valea Alba (Apartament 2 camere Busteni). Apartament cu 2(doua) camere de inchiriat in casa situat in orasul Busteni zona Valea Alba. Regim de inaltine P+E; Apartamentul este situat la etajul imobilului si are o suprafata totala de aproximativ 56 mp. La parter se afla garajul in care se poate parca un autoturism.

Apartamente de Inchiriat Busteni » Apartamente 4 camere Busteni » X0AE6

Apartament cu 4 camere de Inchiriat in Busteni, zona Zamora. Apartament in Busteni, de Inchiriat, 4 camere, suprafata totala 214 mp. ID imobil - X0AE6.
Imobil: Apartament cu 4 camere de Inchiriat in Busteni
Localitate: Busteni, zona Zamora
Specificatii: 4 camere, suprafata totala 214 mp
Pret: 600 €
Apartament de Inchiriat in Busteni, zona Zamora (Apartament 4 camere Busteni). Apartament cu 4 (patru) camere in vila, de inchiriat, situat in orasul Busteni, zona Zamora. Regim de inaltime: D+P+E. Apartamentul este situat la parterul si etajul imobilului, avand o suprafata utila de 177,14 mp. si suprafata construita de 214,13 mp.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Apartamente de Inchiriat in Busteni. Apartamente de inchiriat in Busteni pornind de la 550 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri apartamente Busteni. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu apartamente de inchiriat in Busteni. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter