Inchirieri Apartamente Breaza » Anunturi Imobiliare

Alerta Pret Listare Tabelara

Apartamente de Inchiriat in Breaza

Cautati Apartamente de Inchiriat in Breaza? Sau un anumit tip de imobil? Avem oferte cu apartamente de inchiriat in Breaza si preturi pornind de la 350 €.

Apartamente de Inchiriat Breaza » Apartamente 5 camere Breaza » X018A9

Apartament cu 5 camere de Inchiriat in Breaza, zona Semicentrala. Apartament in Breaza, de Inchiriat, 5 camere, suprafata totala 140 mp. ID imobil - X018A9.
Imobil: Apartament cu 5 camere de Inchiriat in Breaza
Localitate: Breaza, zona Semicentrala
Specificatii: 5 camere, suprafata totala 140 mp
Pret: 350 €
Apartament de Inchiriat in Breaza, zona Semicentrala (Apartament 5 camere Breaza). Apartament in vila, de inchiriat, situat la etajul unui imobil P+M, in zona semicentrala a Orasului Breaza. DETALII CONSTRUCTIVE:     - Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta, cu fundatie, stalpi si planseu din beton armat;     - Acoperisul este realizat din lemn si este acoperit cu tabla tip Lindab;     - Finisajele interioare sunt realizate astfel: Pardoseli din gresie ceramica in living, baie, bucatarie si terasa; Pardoseli din parchet laminat in dormitoare; Scara este confectionata din beton armat, placata cu gresie si este situata in exteriorul casei.

 

 


Pagina: 1 din 1


Oferte cu Apartamente de Inchiriat in Breaza. Apartamente de inchiriat in Breaza pornind de la 350 €. Anunturi imobiliare cu inchirieri apartamente Breaza. Mervani va ofera cea mai variata oferta imobiliara cu apartamente de inchiriat in Breaza. Pagina 1.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter